Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "İslam ekonomisi" söylemi adı altından Müslümanların ticari açıdan içine kapatılıp dünyadan koparılmak istendiğini iddia etti.
Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde Esad rejiminin gerçekleştirdiği kimyasal saldırısı sonrasında ABD ile Rusya arasındaki gerilim giderek artıyor. Bir grup gazeteciye konuşan ABD'li yetkili,
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci Türk ekonomisinin son yıllarda para politikasında yaptığı yanlışları köşesinde değerlendirdi.
Haber Türk yazarı Özcan Tikit, dünyanın büyük bir savaşa hazırlandığını iddia etti. Yunan Adalarına demirleyen 6. filo, Ukrayna'ya verilen silahlar ve Rus diplomatların sınır dışı
Milli Gazete yazarı Seyfettin Erol, Esad'ın kimyasal silah kullanmasıyla bölgede dozu artan gerilimi ve aktörlerin asıl amaçlarını köşesinde değerlendirdi.
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Suriye ile ilgili 'Önümüzde birkaç seçenek var, bunları değerlendiriyoruz ve bu seçeneklerin hepsi masada.' dedi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail ile barış görüşmeleri konusunda bir uluslararası konferans düzenlenmesi çağrısını tekrarladı.
ABD lideri Trump "Hazırlan Rusya, çünkü bu füzeler gelecek. Hepsi yeni ve akıllı füzeler" dedi, dünya çalkalandı. Hemen cevap veren Rusya, "Akıllı füzeler yasal hükümetlere değil, ter
SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ömer Akgün Tekin, Türkiye'deki helal turizmin profilini çıkardı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, 1'inci Ordu Komutanlığı birliklerini denetledi. Akar, kuvvet komutanları ile "Bayraktar" İHA'larının üretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yü
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Esad rejimine bağlı güçlerin olası bir ABD müdahalesi öncesinde ülkedeki havaalanlarını ve askeri üsleri boşalttığını duyurdu.
İran, Iğdır, Ağrı, Van üzerinden Türkiye’ye geçen Afgan sığınmacıların durumu Bakanlar Kurulu gündemindeydi. Bakanlar Kurulu’nda paylaşılan rakamlara göre, 2017’nin ilk çeyreğind
Milli Gazete yazarı Abdülaziz Kıranşal, modern muhafazarlık olarak tanımladığı durumun kullandığı dili köşesinde değerlendirdi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya'nın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunum, kamuoyuyla paylaşıldı.