İsveç’in güneyindeki Eslöv kentinde kundaklanan camide maddi hasar meydana geldiği bildirildi
Prizren İslam Birliği, Prizren Sinan Paşa Camii’nde Türkçe vaazın yasaklandığına dair haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.
Irak'ta bağımsız olarak faaliyet gösteren "Irak İnsan Hakları Komisyonu" bin 597'si kadın, 3 bin 583 Yezidinin kayıp olduğu açıklandı.
Suikast girişiminde bulunduğu Papa 2. Jean Paul'ün Vatikan'daki mezarını ziyaret ettikten sonra İtalya'ya vizesiz girdiği için gözaltına alınan Mehmet Ali Ağca sınır dışı edilecek.
Alman bir hackerin Federal Savunma Bakanı Von der Leyen'in bir resminden parmak izinin kopyasını çektiği bildirildi.
İşgal altındaki Dağlık Karabağ'da düzmece mahkeme tarafından açılan dava sona erdi. Dilgam Esgeeov müebbet Ş. Kuliyeve ise 22 sene ağırlaştırılmış ceza verildi.
14 Aralık operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Fethullah Gülen için mahkeme ilk adımı attı. Emniyet'e Gülen'in yakalanması için resmi başvuru yaptı. Emniyet ise o
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Ankara ile ilişkilerin düzeltilmesi şartı olarak "Türkiye Mısır'ın içişlerine müdahaleden uzak durursa olumlu ilişkilere her zaman hazırız’ m
İstanbul bu gece yarısından sonra kar yağışı ve fırtınanın etkisi altına girecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kar alarmı verdi. Tuzlama ve itfaiye ekibini hazırlayan AKOM, 9
Osmanlı döneminden kalma Balkanların en büyük camisi olma özelliğine sahip olan tarihi Sinan Paşa Camii'nde Türkçe vaaz yasaklandı.
Kamerun ordusunun, ilk kez savaş uçağı kullanarak Boko Haram grubuna yönelik düzenlediği operasyonda, 41 militanın öldürüldüğü açıklandı.
Danıştay, Gülen'in yeşil pasaportunu iptal eden Erzurum Valiliğinin kararını hukuka uygun buldu. Yerel mahkeme daha önce valiliğin işlemini bozmuştu.
İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, Beykoz sahilinde bir teknenin batmasına neden oldu. Kuvvetli lodosun etkisiyle Kadıköy'de de köprü çöktü. Yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Yunanistan ile İtalya arasındaki seferini yaparken yangın çıkan feribotta ölü sayısı 7'ye yükseldi. Tahliye işleminin tamamlandığı feribotta 53'ü Türk 419 kişiye ulaşıldı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de bir tünelin çökmesi sonucu 3 Türk işçi hayatını kaybetti. Tünelin, Erbil'in Selahaddin bölgesinde bir Türk firması tarafından yapıld