Hamas, Refah Sınır Kapısı'nın idaresini "Filistinli gruplardan oluşan ulusal bir komitenin" üstlenmesinde bir sakınca olmadığını belirtti.
Cari açık Kasım ayında 2,1 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ocak-Kasım'da cari açık 27,8 milyar dolar oldu.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sur'da yürütülen operasyonlar kapsamında bölgedeki PKK'lıların üçte ikisinin temizlendiğini duyurdu.
Diplomatik kökenli milletvekili Dr. Kani Torun, “Ortadoğu’nun yeni bir soğuk savaşa girmesi kuvvetle muhtemel” diyerek İran’ın bölgeye ihanet ettiğini söyledi.
MİT, kanlı eylemler için Avrupa ülkelerine gitmeyi planlayan 9’u kadın 13 DAEŞ’li teröristle ilgili uyarıda bulunup, isimleri açıkladı.
ABD'nin Oregon eyaletinde devlete ait yaban hayatı koruma merkezini işgal eden grubun gıda ve erzak yardımına ihtiyacı olduğu belirtildi
Fransa’da mizah dergisi Charlie Hebdo’ya düzenlenen saldırının yıldönümünde Paris’te bir karakola girmeye çalışırken öldürülen zanlının kimliği bir türlü belirlenemiyor.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının askerliğini yerine getirmeleri için ödedikleri 6 bin euroyu bin euroya düşüren kanun tasarısı kabul edildi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, dünyanın her yerinde büyükelçiliklerin, iş adamlarının emrinde olduğunu vurgulayarak "2023 yılı hedeflerimiz var. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gir
Rene Guenon bundan 100 sene kadar önce kaleme aldığı 'Modern Dünyanın Bunalımı' kitabı ile, gavur ya da müslüman pek çok kişinin zihnini karıştırmış ve dahası gönlünü ferahlatmı
Mecid Mecidi'yi tanımayanlar da, son filmi ile mutlaka tanımıştır. Henüz proje aşamasında tartışılmaya başlandı zira ''Hz.Muhammed'' (sav) filmi.
Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.
HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, çözüm sürecinden çatışma sürecine gelinmesinde HDP’nin de hatalarının bulunduğunu söyleyerek, "Eğer HDP batıda daha güçlü bir aktör olmayı başarabilse
Diyarbakır'ın Sur'da PKK'lı militanlara yönelik yürütülen operasyonda bir asker şehit olduğu belirtildi.
Sayıştay raporu: 301 kişinin hayatını kaybettiği madene işleten firmanın, işçi ailelerinin tazminat alacaklarına karşı hileli (muvazaalı) yönteme başvurdu