Yalova Üniversitesi Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Recep Hayri Eren, Ege Denizi’ndeki depremin İstanbul’da beklenen depremi tetiklemesinin mümkün olmadığını dile getirdi.
Genelkurmay çatı davasında ifadesi alınan eski Genelkurmay Harekat Plan Daire Başkanı Tümgeneral Kavun, darbe girişimi içinde olmadığını, eğer haberi olsaydı durduracağını savundu
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sadi Bilgiç, Ankara’da bulunan Kara Havacılık Okulu’nun 2018 yılında Isparta’ya taşınacağını söyledi.
İran Devrim Muhafızları'na bağlı Afgan Şiileri Fatimiyyun Tugaylarına bağlı milislerin Suriye-Irak sınırında DAEŞ'in boşalttığı bölgelere yerleştiği bildirildi.
Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile İsrail ana muhalefet lideri Isaac Herzog’un, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Nisan 2016’da Kahire’de gizli bir görüşmede yaptığını iddia
Ramazan bayramında İstanbul'da metro, metrobüs, İETT hatları, özel halk otobüslerinde vatandaşlar yüzde 50 indirimli seyahat edecek.
Melda Onur, depremden yaklaşık 2 saat önce, '2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin.' paylaşımında bulunmuştu.
İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Ege açıklarındaki 6.3 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir'de bir sarsıntı daha yaşandı.
İran Deniz Kuvvetleri Komutanı Seyyari, İran savaş gemilerinin farklı ülke limanlarına göndermelerindeki amacın,
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Türk-Japon Üniversitesi, üstün nitelikli bir bilim ve teknoloji üniversitesi olacaktır. Kurulacak üniversite bir araştırma üniversitesi olacaktır."
17 Temmuz'da Danimarka'ya giden 2 işadamı, vatandaşlıktan çıkarılacakları endişesiyle yurda döndüklerinde gözaltına alındı.
Akademisyenler, sosyologlar ve siyaset bilimciler, 15 Temmuz darbe girişiminin delillere rağmen Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarınca inkar edilmesinin "örgütsel bir yöntem" olduğunu beli
HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü'nün güvenlik güçleri ile tartışmasında, noktada görevli askeri personel,"Ben senin için değil,bu bayrak için ölürüm" diye cevap verdi.
Esed rejiminin Suriye'nin güneyindeki Dera ilinin muhaliflerin kontrolünde bulunan merkez semtlerine yoğun saldırıları sürüyor.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), 672 sayılı KHK ile görevinden uzaklaştırılan öğretmenin açtığı davayı reddederek, OHAL Komisyonunu adres gösterdi.