Türkiye’nin Körfez krizinde Katar’ın işgalini önleyen aktif dış politikası İngiliz basınında konu oldu. Guardian ile Times, Doha yönetiminin 13 maddelik listeyi hemen reddettiğini hatı
Bu, sadece Türkiye için değil, bölgemiz için, İslam dünyası için ve bu coğrafyaya odaklı gelişmeler sebebiyle belki bütün dünya için önemli bir hadiseydi.
TSK komuta heyeti, bayramı yurtiçinde ve dışında Mehmetçikle birlikte geçiriyor. Genelkurmay Başkanı Siirt-Tillo’dayken, Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı ise Azez, Cerablus, Bab ve Başi
Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da; taammüden masumların, sivillerin, çocukların, kadınların kanlarını döken, sayısız camiyi kasten bombalayan işte bu Haydut ABD’nin Dışişleri Bakanl
Strazburg'da başlayan AKPM Yaz Dönemi Genel Kurulunun gündeminde göç ve terörle mücadele yer alıyor.
Hollanda'da As-Soennah camisine İslamofobik ve ırkçı ifadeler içeren tehdit mektubu ile birlikte oyuncak bir kamyon gönderildi
İZTO Başkanı Demirtaş, "(Uzundere'deki rekreasyon alanında bulunan) Nasreddin Hoca heykeli buradan kaldırılmalıdır. İzmir’in ana aksında kente giriş noktasında bir heykel yapılacak ise
Geçtiğimiz Mart ayında Başkan Donald Trump tarafından görevden alınan eski New York Başsavcısı Preet Bharara, kariyerine medya sektöründe devam etmeye hazırlanıyor.
Gazeteci yazar Tuna: Kılıçdaroğlu ısrarla “Kontrollü darbe” söylemini sürdürdü. Bunu Pensilvanya’nın servis ettiğini bilmeyen yok. Kılıçdaroğlu darbeyi sulandırıyor
Ramazan Bayramı'nın bir gün sonra kutlanmaya başlandığı Çin'deki Müslümanlar, bayram namazını kılmak için camileri doldurdu.
"Ramazan Bayramı mı, Şeker Bayramı mı" tartışmalarına gazeteci Murat Bardakçı, "bir okuma hatası" olarak tespit koyuyor.
Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz'da halkın darbecilere darbe vurduğunu belirterek, 'FETÖ'cülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz.' dedi.
Maçka kırsalında teröristlere yönelik arama tarama çalışmaları sırasında tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti, 2 asker yaralandı.
Almanya, G20 Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'da terör propagandası yapan PKK yandaşlarına müdahale eden korumalarının gelmesini istemiyor.
İsrail Savunma Bakanlığı basın dairesi, İsrail silahlı kuvvetlerinin İsrail tarafından kontrol edilen Golan Tepeleri'ne düşen birkaç top mermisine yanıt olarak Suriye topçu birliklerinin