Batı Şeria İslam-Hristiyan Komisyonu Üyesi papaz Musellem, İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine karşı mücadelenin devam etmesi ve sivil itaatsizlik başlatılması çağr�
Gıda Bakanı Fakıbaba'nın gündeme yeniden taşıdığı 'açık büfe' israfına ilişkin olarak akademisyenlerden de destek geliyor. Açık büfelere karşı çıkan Prof. Dr. Orhan Kural, yaşad
Çin'de yeni yayınlanan yönetmeliğe göre ortaokul seviyesi de dahil olmak üzere lise ve üniversite eğitiminde Uygurca'nın tamamen yasaklanması öngörülüyor.
Mescid-i Aksa'da yaşanan İsrail işgaline karşı İstanbul Yenikapı Meydanı'nda 'Büyük Kudüs' buluşması gerçekleştiriliyor. Mitinge, Saadet Partisi ve çok sayıda STK katılıyor.
Filistinliler, Arap rejimlerinin suskunluğunu protesto etti ve başta Suudi Arabistan olmak üzere, Ürdün, Mısır ve Filistin'deki yöneticileri işbirlikçi ilan ettiler.
FETÖ lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında 27 Mayıs ve 12 Mart darbesini yapanlara övgüler yağdırdı.
İstanbul'da uygulamaya giren yeni mobil taksi uygulaması @taksi, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan taksicilere tanıtıldı.
HDP parti sözcüsü Osman Baydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde kazı çalışmaları devam eden Antandros Antik Kenti’nde 2 bin 500 yıllık lahit mezar açıldı.
İsrail polisi korumasında yaklaşık 200 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi. İsrail polisi, Mescid-i Aksa İmar Komisyonu görevlisi bir kişiyi gözaltına aldı.
Suudi Arabistan'ın başını çektiği ülkeler, Doha yönetiminin terörizmle mücadelede iyi niyet göstermesi halinde diyaloğa hazır olduklarını duyurdu.
Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin talimatıyla güvenirliğinden şüphe duyulan ithal malların yurda girişinden önce laboratuvarlarda test edilmesine yönelik uygulama hayata geçirilecek.
Makedonyalı insani yardım gönüllüsü ve Mavi Marmara aktivisti Yasmin Recepi, uluslararası toplumun 69 yıldır "Filistin sorununda sınıfta kaldığını" söyledi.
Yenikapı Meydanında Büyük Kudüs Mitinginde on binlerce insan Akşam Namazını topluca eda edecek.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, kendisine yönelik saldırıyla ilgili "Bunların bana yaptığı saldırının hiçbir önemli yok. Çeteleşmenin önüne geçmek için tab