Musul ve Telafer'i IŞİD'den temizleyen Irak, Suriye sınırındaki bölgeleri geri almak için saldırı başlattığını açıkladı.
TİM Yönetim Kurulu Üyesi Satıcı, "1 Ocak-31 Ağustos 2017 tarihlerinde 1 milyar 176 milyon dolar yaş meyve ve sebze ihracatı gerçekleştirildi. Rusya, 259,3 milyon dolar ihracatla ilk sırada
New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi karşısında toplanan grup cuma namazı kıldı ve Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını protesto etti.
Türkiye ve Rusya arasında imzaların atılmasının ardından S-400 anlaşmasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Anlaşma, Rusya’dan 1 adet S-400 füzesi alımı ve 1 adet füze için de
Caminin muazzam bir potansiyeli var. Fiziksel şartlarının uygunluğu, bulunduğu muhitin kolay erişilirliği, Türkiye’ye karşı duyulan içten sempati vb. nedenlerle, diğer milletlerden ve Ja
Referandumun yapılacağı varsa yapılır; Ankara bunu yaptıranlardan olmak istemiyorsa olmasın. Ama engelleneceği varsa da engellenir; Ankara bunu engelleyenlerden de olmasın. Ret cephesinin ön
Önem meselesi bir tarafa, “birey” kavramından veya “birey olmak”tan söz açılır açılmaz, sağdan soldan bir dizi önyargı sökün eder.
“Hayır, inanmıyorum,” diye bağırdım adeta, “Siz Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olamazsınız!” Hoyratlığıma karşı nezaketiyle “Niye ki?” diye sordu sakince. Tebessümü daha da
MEB’in haziran ayı yönetmeliğinde değişiklikler yapıldı. Anadolu lisesi için nüfusta 10 bin şartı korundu, imam hatip lisesi için sie 5 bin düzenlemesi yapılmış, 191 ilçede sadece im
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Washington elçisi Yusuf el-Uteybe'ye ait sızdırılan maillerde, Libya'daki yasa dışı askeri sevkiyatların ABD'ye raporlandığı ortaya çıktı.
Irak Müslüman Alimler Birliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini bildirdi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO Askeri Komitesi Genelkurmay Başkanları Toplantısı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katıldı.
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemi almasının tehdit olarak görülmesinden Türkiye'nin rahatsız olduğunu beli
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı." dedi.