Kalkınma Bakanı Elvan, "İİT'nin kurulması reaksiyonel bir hareketten ziyade, istişare, dayanışma ve samimiyet gibi temel İslami değerlerin kurumsallaşmasıdır" dedi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, PKK'lı teröristlerce atılan havan mermisinin Suriyelilerin bulunduğu alana düşmesi sonucu Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe davası" sanıklarından eski kurmay albay Müslüm Kaya'nın, eşinin ismi okunurken "tanımıyorum" demesi üzerine, mahkeme başkanı
Katar Hayır Kurumu, Arakanlı Müslümanlara çadır ve gıda yardımı dağıttı ayrıca bir aşevi ve sağlık merkezi hazırladı.
Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Johnson, ülkesinin Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumu desteklemediğini ve Irak’ın toprak büt�
Tutuksuz sanık Türkan, polis aramasında çantasından çıkan ve "Kumpas. Açık arıyorlar bulamıyorlar, sadece dernek üyeliği, hiçbir suçlamayı kabul etmeyin." yazılı notu kendisinin yazd
BM, Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumun bölgeyi istikrarsızlaştırma potansiyelinden endişe duyduğunu bildirdi.
TSK tarafından Silopi/Habur bölgesinde icra edilmekte olan tatbikatın üçüncü safhasının 26 Eylül'de Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin de katılımıyla yapılacağı bildirildi.
Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı. İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandumu devam ederken İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Irak Başbakanı Haydar İbadi ile telefon görüşmesi yaptı. Ruhani, "İran, Irak devleti ve miletti
AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel hayatını kaybetti.
Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, "(Arakanlı Müslümanlar) Durumları vehametini koruyor, eğer yardımlar hızlı bir şekilde arttırılmazsa, krizin çok dah
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ndeki (IKBY) Seçim ve Referandum Bağımsız Yüksek Komisyonu, referandumda oy verme işleminin 1 saat uzatıldığını açıkladı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kuzey Irak'taki referandumla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "IKBY'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü riske sokan bu adımı, bugüne kadar kendisine en zor za
PKK'nın attığı havan topu mermisi Şemdinli/Derecik'te Suriyeli göçmenlerin konakladığı alana düştü, 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.