Filistin Halk Kurtuluş CephesiABD Başkanı Trump'ın Filistin yönetimine mali yardımları kesme tehdidinin saldırgan ve zavallı bir araç olduğu değerlendirdi.
Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin, Hindistan ile S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın yakın zamanda imzalanacağını bildirdi.
Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığı, İsrail tarafından gözaltına alınan "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'ye (16) destek için bir kampanya başlattı.
ABD Başkanı Donald Trump, İran'daki protestoculara verdiği desteği yineleyerek 'Yozlaşmış olan hükümetlerini geri almak için çalışan İran halkına saygı duyuyorum. Zamanı geldiğinde
İran'ın batısındaki Piranşehir'de devam eden gösterilerde 3 İran istihbarat görevlisi yaşamını yitirdi.
Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısı İsrail Parlamentosu'nda (Knesset) yapılan ilk oylamada kabul edildi.
Türkiye 100 yıl önce Osmanlı’nın çekildiği topraklara yeniden dönüyor. Hem askeri hem de ekonomik alanlarda stratejik hamleler yapan Türkiye 12 ülkede bulundurduğu askeri güçle dünyada
Diyarbakır'daki terör operasyonunda PKK'nın bağış ve haraç listesi ele geçirildi. PKK'ya bağış yapanlardan biri de zırhlı araçların bakım ve onarımını yapan şirketin yöneticisi ç
Suriye'nin Humus ilinde Esad rejiminin kuşatmasındaki bölgede, ısınmak için yakılmak zorunda kalınan ağaçların yerine yenileri dikiliyor
Birlik, Milli Savunma Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında imzalanan gıda maddeleri tedariki protokolü kapsamında, TSK'ya sofralık siyah zeytin, yeşil zeytin, ze
ABD'nin Kudüs'ü başkent olarak tanımasının ardından, 'bir müslüman olarak Kudüs'e sahip çıkabilmek adına ben sadece bunu yapabiliyorum' diyerek Kudüs'e doğru yürüyerek yola çıkan Nu
Nijerya'nın kuzeyindeki Borno eyaletinde bir camiye düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Kudüs kırsalında yer alan bedevi Arap topluluğu Ebu Nuvvar'daki öğrenciler, İsrail yönetiminin okulları için aldığı yıkım kararı nedeniyle eğitimlerini misafirhanede sürdürüyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haziran ayında açıklanan 1000 sayfa dolayındaki arşiv belgesi, CIA’in 1953’te İran Başbakanı Muhammed Musaddık’ın devrilmesinde oyna
Hindistan hükümetinin, İsrail’in Rafael savunma şirketi ile yaptığı 500 milyon dolar değerindeki silah anlaşmasını iptal ettiği bildirildi.