Almanya'da Başbakan Merkel'in liderliğindeki Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partili bir milletvekilinin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf tartışmaya neden oldu.
BirGün ve Eğitim-Sen, İstanbul Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen bir seminerde yaşanan olayı, sosyal medyada Müslümanlara karşı linç kampanyasına dönüştürdü.
Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, 28 Şubat süreciyle ilgili değerlendirmede bulundu.
28 Şubat sürecinde daha genelge yayınlanmadan ilk başörtüsü sorununu yaşayan o dönem tıp fakültesinde öğrenci olan Nilüfer Pehlivan arkadaşlarıyla birlikte katıldıkları 'Özgürlük
ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, merhum Milli Görüş lideri ve eski Başbakan Necmeddin Erbakan'ı böyle anlattı:
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve siber ortam için anayasa niteliğinde yazılı metinler oluşturacaklarını belirtti.
İran’da yeni parlamentoyu ve ülkenin dini liderini seçen Uzmanlar Meclisi’ni belirlemek için dün gerçekleştirilen seçimlere nüfusun yüzde 58’i katıldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, YPG hakkındaki pozisyonlarını değiştirmediklerini yineleyerek, “YPG’ye desteğe devam” mesajı verdi. Toner, YPG’nin Halep civarında topr
TBMM’de bütçe görüşmeleri gerçekleşti. Muhalefet partileri bütçenin denetlenmediği iddiasında bulundu. Konuşmalara mali konulardan çok gündeme dair konular tartışıldı.
Kılıçdaroğlu konuşmasında hükümetin Türkiye'yi yönetemediğini ileri sürerek, yapılacak 'iyi' uygulamalarda destek olacaklarını söyledi.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tahliyelerine hükmedilen Can Dündar ve Erdem Gül, tahliye oldu.
Rus Sözcü Zaharova, Esad rejimini desteklemediklerini fakat Esad rejiminin terörle mücadelesini desteklediklerini söyledi.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, kötüye giden Mısır ekonomisini kalkındırmak için planlarını açıklarken "Gerekirse kendimi bile satarım" dedi. Sisi'nin bu sözleri hem tepki çekti, hem de so
ABD, bilişim firmaları Apple, Facebook, Twitter, Snapchat, MTV ve Buzzfeed ile IŞİD'in sosyal medyadaki yazışmalarını yakından takip etme konusunda anlaştı
Budist yönetimin ve terör çetelerinin cinayet ve saldırılarına sahne olan Arakan'da, Müslümanlara yönelik her türlü haksız ve hukuksuz uygulamalar sürüyor.