Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin ABD merkezli CBS kanalına verdiği ancak daha sonra yayımlanmasını istemediği röportajdaki sözlerine tepki yağdı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, hayati tehlikesinin olduğu gerekçesiyle İngiltere'ye gitmediği yönünde açıklama yapan FETÖ üyesi NBA oyuncusu Kanter'e sert tepki
Cemile Sultan Korusu'nda medya temsilcileriyle bir araya gelen Yıldırım, kameralara kapalı bölümde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından Sedat Peker'in Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kişilerin sosyal medyada yaptığı hareketlerin hesabının 'ahirette sorulacağını' söyledi. Hatipoğlu, "DM'den yürümenin çirkin bir hareket olduğu
Bir akâid metnine niçin ihtiyaç duyarız? Bu soruya yanıt vermeden önce, akâid metinlerine ilişkin birkaç konuya değinmek gerekir.
Yıldıray Oğur: Karar
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kişilerin sosyal medyada yaptığı hareketlerin hesabının 'ahirette sorulacağını' söyledi. Hatipoğlu, 'DM'den yürümenin çirkin bir hareket olduğu
Bazı temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "Türk yetkililer bizleri bizden çok daha düşünüyorlar" dedi.
Malezya Kralı Sultan V. Muhammed'in tahtından çekildi. Bir süredir sarayda bulunmayan Kral'ın görevi bıraktığına dair iddialar medyada geniş yer bulmuştu.
İran Meclisi Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Ahmed Bigdeli, sosyal medyanın sınırlandırılmasının yanlış bir uygulama olduğunu açıkladı.
Beşir Ayvazoğlu- Karar
Sinema yapımcıları, salon işletmecilerinin kendilerine düşük pay verdiklerini, biletleri ise mısır ve içecek kampanyaları ile izleyicilere yüksek fiyatla sattığını söylüyor ve ekliyo
İtalya çizmesinin altında, Puglia eyaletinde o zamanki Napoli Krallığı’na ait “Otranto şehri” Fatih’in emriyle Gedik Ahmed Paşa tarafından fethedildi. Yaklaşık 100 parça gemiden ol
ABD'nin Suriye'den çekilmesiyle ilgili çelişkili açıklamalara yeni eklendi. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili "Çekilme için tarih belirlenmedi. IŞİD ile mücadele tamamlana kadar