ABD Başkanı Donald Trump'ın, kameralar önünde dünyayı ayağa kaldıran Kudüs kararını açıklamasının ardından arama motorlarında da kararı 'tanıyan' ve 'tanımayan' iki farklı sonuç
Köklü tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin sıkça ziyaret ettiği kentlerin başında gelen Şanlıurfa, yer altı zenginlikleriyle de ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "ABD Yönetimi’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığı açıklamayı kınıyoruz"
İngiltere polisi ve MI5'ın Başbakan Theresa May'e yönelik suikast girişimini önlediği öne sürüldü. Konuyla ilgili 2 kişinin bugün hakim karşısına çıkarılacağı belirtildi.
Samsun'un Kavak ilçesinde, 4 asırdır ayakta duran ve yapımında çivi kullanılmayan Bekdemir Camisi, mihrabında bulunan 'bal petekleri' ile dikkat çekiyor.
Yeni Şafak ve TVNet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan edip, ABD Büyükelçiliğini buraya taşıma planını "Kıyamet savaşı" hazırlığı
Kendisine yöneltilen 7 suçlamayı da kabul ederek tanıklık yapmayı kabul eden iş adamı Sarraf'ın savcılıkla yaptığı işbirliği anlaşmasının detayları ortaya çıktı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, Müslümanları bazı ülkelerin bölgede İsrail'le kurduğu ilişkilerdeki komploya karşı dikkatli olmaya çağırdı.
Gazze Şeridi'nde maaş alamayan memurlar, gösteri düzenleyerek Filistin Uzlaşı Hükümetine sesini duyurmaya çalıştı.
Müftüler defterlerine şu notları aldı: Dini değil medeni nikah kıyacağız. 'Duanızı yapalım da dini nikahınız tamamlanmış olsun' diye zorlayamayız. Talep olursa farklı din mensupları
Eski Gürcistan Başkanı Mikhail Saakashvili Ukrayna'nın başkenti Kiev'de evininin bulunduğu apartmanın çatısında intihar etmeye çalıştı. Polis evini aramaya gelince çatışa çıkan Saak
Bakan Tüfenkci, "Vatandaşlarımız, herhangi bir ürün veya hizmet ticareti olmayan, aşırı kazanç vadeden ve sisteme yeni üye getirmek koşuluyla prim, komisyon gibi adlarla ödeme yapmayı ö
Karamollaoğlu, seçimlerde herhangi gibi bir siyasi parti ile ittifak yapıp yapmayacaklarıyla ilgili soruya cevap verdi.
Marmara Üniversitesi Kafkas Dil ve Kültürleri Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehdi Genceli “Türkiye ‘alınız ilmini garbın, alınız sanatını’ düsturunu farklı anladı. Batı’y�
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bundan sonra CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı hiçbir şey gündemimizde olmayacak." dedi.