2 bin şehidimizle gerçekten kanlı bir sırt haline gelen ve 1916 yılında aynı adla dikilen Abidelerimizi İngilizler dinamitle patlattı!
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki hafta milletvekili adaylarını belirlemek için ağırlığını parti çalışmalarına vermesi beklenirken sürpriz isimlere de önümüzdeki hafta yap
Fransa'da terörizmi teşvik iddiasıyla islamic-news.info'nun da aralarında bulunduğu 5 internet sitesine ilk kez idari kapatma cezası verildi.
Suriye Ruanda ve Bosna'dan bu yana son 20 yılın en büyük felaketini yaşıyor.
Ekonomik sorunlarla mücadele eden İsrail'de erken seçim için oy verme işlemi başladı. Halkın çoğunluğu bu kez Filistin sorunu kaygısıyla değil, partilerin ekonomik programlarına bakarak
İsrail Başbakanı Netanyahu, yeniden seçilmesi halinde iktidarı döneminde Filistin devletine izin vermeyeceğini söyledi.
Ankara'da trafikte Kuveyt Büyükelçiliği personeliyle yaşadığı tartışma sonucu darp edilen Pilot Yarbay Karakuş'a 6 yıl hapis istendi.
Federal Yabancılar Kayıt Merkezi Almanya'da yaşayan yabancıların sayısının 8 milyona ulaştığı duyurdu.
İsrail Başbakanı Netanyahu, genel seçimlere bir gün kala, yeniden seçilirse Doğu Kudüs’te binlerce yeni Yahudi yerleşim birimini inşa edeceğini açıkladı.
Mahkeme, aralarında Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedi ve 13 yöneticisinin de olduğu 27 kişi hakkında idam kararı aldı.
ABD'li aktivist Rachel Corrie, bundan tam on yıl önce, Filistinlilerin evlerinin yıkılmasını engellemeye çalışırken İsrail buldozeri tarafından ezilerek öldürülmüştü
Kazakistan'da resmi hüviyetteki ‘Müslümanlar Dini İdaresi’, Müslümanlar Birliği isimli kuruluşu tanımadıklarını açıkladı
Geçtiğimiz günlerde IŞİD'in 'kendisine bağlı Horasan Vilayeti'ni ilan ettiği Afganistan'da bulunan IŞİD üyeleri Afganistan Ordusu tarafından düzenlenen operasyonda ağır kayıplar verdi.
2015/1 KPSS yerleştirme tercihlerinin 22 Haziran-1 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılması yönünde karar alındı
Milli Eğitim Bakanı Avcı, YGS'nin elektronik ortamda yapılabilmesi için soru havuzu oluşturulması amacıyla soruların açıklanmadığını belirtti. Facebook Twitter Linkedin Google