Almanya’ya kaçan FET֒cüler, Cem Özdemir’in kulağına “Kamuda çalışan gurbetçilerin AK Parti’ye çalışan ajan” yalanını fısıldadı. Polisin araştırdığı isimler ise ‘temiz’
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV'deki bir programın sunucusu Tahir Sarıkaya canlı yayında "Melih Gökçek önümüzdeki günle
ABD eski başkanlarından John F. Kennedy'ye yapılan suikasta ilişkin 10 binlerce "gizli belgenin" kamuyla paylaşılması için izin vereceğini açıklandı.
ABD Başkanı Trump, 'SDG ve Suriye'de IŞİD'e karşı savaşan müttefiklerimiz, terör grubunun başkenti olarak ilan ettiği Rakka'yı başarılı bir şekilde geri aldı' dedi.
Rusya, Türk Akımı projesinin karadan geçen bölümü için Türk hükümeti ve Rus doğalgaz şirketi Gazprom arasında protokol imzalanmasını teklif etti.
Başbakan Binali Yıldırım, Danimarka Başbakanı Rasmussen’in; “Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde yeri yok” açıklamasına sert tepki verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da katıldığı ‘Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği Sertifikalı Tohumluk İstişare
Bazı internet sitelerinde Kadir Mısıroğlu'nun hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Mısıroğlu'nun yakınları tarafından bu iddia yalanlandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, istifası istenen 3 belediye başkanının görevi devretmemeleri halinde, gereğinin yapılacağını ancak konunun o noktaya geleceğini düşünme
Başbakan Binali Yıldırım, Fırat Üniversitesi akademik yıl açılışı ve Fahri Doktora Tevcih töreninde konuştu. Yıldırım 2018 yılında öğrencilerin burs miktarının 470 lira olacağ�
25 Ağustos'tan bu yana Myanmar ordusu ve fanatik Budist çeteler tarafından Müslümanlara yönelik şiddetle gündeme gelen Myanmar'a komşusu Çin'den destek geldi.
Macaristan Başbakanı Victor Orban, AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye gündemiyle ilgili 'Balkanlar olmaksızın Türkiye anlaşılmaz' yorumunda bulundu.
Almanya'nın Münih kentinde bıçaklı saldırı meydana geldi, çok sayıda yaralı var.
Irak Devrim Muhafızları Kudüs Güçleri'nin komutanı Kasım Süleymani'nin Kerkük'teki askeri harekât öncesinde aktif rol oynadığı söylendi.
Yıllar sonra Aliya İzzetbegoviç’in fotoğrafını ilk gördüğümde ağzımda tarçınlı bir akide şekeri vardı. Beni atına alan dedemdi bu. Bosna çetin bir kış yaşıyordu. Tipiden göz g