Darbe girişiminde AK Parti İl Başkanlığı'na giren 68 darbeci asker tutuklandı.
Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre 3’üncü Komando Tugay Komutanlığında görevli Kurmay Başkanı Vekili Yarbay Levent Önder darbecilere engel olamadığı için beylik tabancasıy
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamayla 1. Hukuk Müşaviri Binnaz Mahioğlu, Danıştay üyeliğine getirildi...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturmada kapatılan okullardaki 138 bin öğrencinin devlet okullarına nakledileceğin
İstanbul Emniyeti Müdürlüğü ekipleri, uzun namlulu silahlarla Vatan Caddesi'ndenki Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutmaya başladı iddiası Ankara Valiliği tarafından yalanlandı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TSK'nın Savunma Bakanlığı'na bağlanabileceğiyle ilgili ilk sinyali verdi.
İzmir'de FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Maltepe Askeri Lisesi ve Ege Ordu Komutanlığı'na yapılan operasyonda gözaltına alınan
Genelkurmay Başkanlığı bugün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak geniş bir açıklama yaptı. O gece yaşananların ayrıntılarının da verildiği açıklamada cuntacı darbe girişimin
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlardan 529 kişi açığa alındı. Türksat AŞ'de ise 29 kişinin iş akdi feshedildi.
Sakarya Valiliği önünde darbeci askerlerin silahından çıkan kurşunla yaralanan avukat Mehmet Akyazıcı, o gece yaşananları anlattı.
Murat Bardakçı, kendi kimliğimizden uzaklaştığımız için sela okuyanlara saldırı gibi abuk sabuk şeylerin olduğunu söyledi.
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara'daki 4. Ana Jet Üs Komutalığında ortaya çıkan görüntüler, hain planın özenle hazırlandığını ortaya çıkardı.
2008 yılında Fethullah Gülen'in babasının isminin verildiği camide isim değişikliği yapılıyor.
Başbakan Yıldırım, OHAL kararına ilişkin, "darbe girişimi, bugüne kadar aldığımız tedbirlerin haklılığını teyit ettiği gibi bu suç örgütünden ülkemizi tamamen kurtarma zorunlulu
Avusturya, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili bilgi almak amacıyla Türk büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı.