ABD'de bazı eyaletler, Paris'teki saldırıların ardından Suriyeli sığınmacı kabul etmeyeceklerini açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı ise, 10 bin sığınmacı alma taahhütlerinde bir
İsrail İçişleri Bakanlığının 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın yurt dışına çıkış yasağını uzattığı bildirildi.
Paris'i kana bulayanlardan birinin daha kimliÄŸi tespit edildi.
Yapılan bir araştırmadaAvrupada müslümanalra karşı en olumsuz İtalyanlar; Fransızların ise yüzde 72'sinin Müslüman azınlığa olumlu bakıyor.
Fransa tarihinin en büyük saldırısı sonrası saldırganlardan beşinin kimliği belli oldu. 7 zanlının saldırılar sırasında öldüğü açıklandı. Sekizinci saldırganın kaçtığı şü
Yapılan bir araştırmada Fransızların yüzde 72'sinin Müslüman azınlığa olumlu bakması dikkat çekiyo
ABD Savunma Bakanlığı, Guantanamo'da tutuklu 5 mahkûmun, Birleşik Arap Emirlikleri'ne sevk edildiklerini açıkladı.
İstikamet üzere olmak bizi saflığa taşır. Saflık ise katışıksız hali anlamaya ve idrak etmeye yarayarak değişebilecek ve günlük aktüel olanın kalıcı olan üzerindeki etkisini sıfı
ABD, petrol kaçakçılığından ayda 40 milyon dolara yakın para kazanan IŞİD’in ham petrol taşımak için kullandığı tankerleri ilk kez hedef aldı.
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi Fransa, ABD, İran ve bazı ülkelerin yeni saldırıların hedefinde olacağı bilgisini verdi.
Kanada'da 1994 yılında açılan cami, kimliği belirsiz kişilerce yakıldı
FKÖ Genel Sekreteri Ureykat bağımsızlık bildirisinin 27. yılı sebebiyle yaptığı açıklamada Filistin Devleti'nin bağımsızlığını somutlaştırma zamanı geldiğini söyledi
Doğan Medyasının yayın organı hürriyet gazetesi bu kez de bir okulun merdiveninde yazan "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku" ayetinden rahatsız oldu.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Paris’teki saldırılar, sadece bir ülkeye, bir bölgeye değil bütün insanlığa karşı işlenmiştir" dedi.
Almanya, "Kamu güvenliğini tehdit ettikleri" gerekçesiyle Grup Yorum'un 4 üyesini sınırdışı etti