Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerde Yunanistan’ın temsilcisi Fahri Büyükelçi Pavlos Apostolidis, Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin gıyabında sınırlama yapılamayacağ
Kayseri'de askeri ambulansın otomobille çarpışıp kanala düşmesi sonucu ağır yaralanan ambulans sürücüsü er Şahin Taşkın, şehit oldu.
Irak İçişleri Bakanı Muhammet Salim el-Gabban, terör örgütü IŞİD'de manevi kırılma ve çöküş yaşandığını belirterek, örgütün 100 militanını idam ettiği iddiasında bulundu.
İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, İsrail vatandaşları arasındaki ekonomik ve sosyal ayrışmanın şiddet olaylarına neden olabileceğini söyledi.
12 yıl önce 250 kişi ile başlayan Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü, harekâtın 100. yılında binlerce kişilik dev bir törene dönüştü. Torunlar, bir zamanlar dedelerinin can ver
İngiltere Başbakanı Cameron, AB'de kalma konusunda 2017'ye kadar referandum yapılacağını belirterek istediklerini alamamaları halinde her ihtimali değerlendireceklerini söyledi
Yemen’in güneyindeki Şebve eyaletinin başkenti Atik’te orduda görevli bir albayın aracı silahlı kişilerce tarandı. Saldırıda vücuduna çok sayıda mermi isabet eden albay olay yerinde ha
Bugün itibariyle etkili olmaya başlayan soğuk hava dalgasıyla Marmara ve Ege bölgelerinde, hava sıcaklıkları gece sıfırın altında 10 dereceye kadar düşecek.
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, bir evde doğalgaz sobasından çıktığı tahmin edilen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Tamamen yanan evde büyük çapta maddi hasar meydana
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun halkı salak yerine koyduğunu söyledi.
İsrail'in 31 Mayıs 2010 tarihinde uluslararası sularda Mavi Marmara ve diğer insani yardım gemilerine yapmış olduğu saldırı nedeniyle bir dava süreci de İngiltere'de başladı.
İki yüksek yolcu kapasiteli uçak 401 yolcu ve uçuş ekibiyle beraber okyanusa düştü. İki kazada da uçakla irtibat, pilotlar herhangi bir sorundan söz etmeye fırsat bile bulamadan kaybolmuş
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri el-Maliki, terör örgütü IŞİD'in saldırıları sonucu ülkenin kan gölüne dönüştüğünü ve bunun devam edeceğini söyleyerek, "Bunu ne güvenlik g
IŞİD tarafından kaçırıldığı iddia edilen Astsubay için 3 helikopter dolusu bordo berelinin sınırın öte tarafına indirme yaptığı öne sürüldü.
Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'nin ardından güncellenecek Askeri Güvenlik Strateji Belgesi'nde yeni dönemdeki güvenlik algısı değişecek.