Yukarı Nil eyaletinde çıkan çatışmalarda 144 kişi hayatını kaybetti.
Halepçe ne kadar insanlığın utancıysa, Guta da insanlığın utancıdır. Her ikisi birden aynı zaman da İslam dünyasının utancıdır. Her iki yerde, ölen de öldüren de Müslümandır.
İsrail Başbakanı Netanyahu, yeniden seçilmesi halinde iktidarı döneminde Filistin devletine izin vermeyeceğini söyledi.
Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın Türkiye'deki ilk borusu bugün Kars'ta toprağa indirilecek.
CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada CHP'nin başörtülü bir aday gösterebileceğini söyledi.
Ankara'da trafikte Kuveyt Büyükelçiliği personeliyle yaşadığı tartışma sonucu darp edilen Pilot Yarbay Karakuş'a 6 yıl hapis istendi.
İstanbul Beylikdüzü'nde, 6 aylık kızını, 'çok fazla ağlıyor' diye duvara vurarak öldürdüğü öne sürülen baba, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Saatler 29 Mart Pazar günü 03.00’ten itibaren bir saat ileri alınacak.
İngiliz hükümeti, Müslüman Kardeşler ile ilgili hazırlanan raporun açıklanmasını erteledi. Raporun, üzerinde çalışılan aşırılıkla mücadele stratejisiyle birlikte açıklanacağı
IŞİD ile savaşan Irak ordusunun Tikrit'e ilerleyişi yavaşlarken, peşmerge güçleri uluslararası koalisyonun hava desteğiyle Kerkük yakınlarındaki 3 köyü IŞİD'den geri aldı.
İsrail Başbakanı Netanyahu, genel seçimlere bir gün kala, yeniden seçilirse Doğu Kudüs’te binlerce yeni Yahudi yerleşim birimini inşa edeceğini açıkladı.
Mahkeme, aralarında Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedi ve 13 yöneticisinin de olduğu 27 kişi hakkında idam kararı aldı.
Malezya'da muhalefet lideri Enver İbrahim'in kızı Nurul İzzah Enver, parlamentoda babasının hapisten yazdığı açıklamayı okuduğu için isyana teşvikle suçlanıyor.
Rize'nin Güneysu ilçesinde yaşayan 106 yaşındaki Meryem Baltacı Nine, yetkililer tarafından kendisine teklif edilen yaşlılık maaşını "hakkım değil" diyerek reddetti.
ABD'li aktivist Rachel Corrie, bundan tam on yıl önce, Filistinlilerin evlerinin yıkılmasını engellemeye çalışırken İsrail buldozeri tarafından ezilerek öldürülmüştü