İranlı bakan Zarif, ABD'nin,anlaşmaya aykırı hareket etmesi halinde, İran'ın nükleer programın sürdüreceklerini söyledi
İsrail mahkemesi, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi üyesi, milletvekili Halide Cerrar'ın altı ay hapsine hükmetti.
Trabzon'da Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili bölgede yapılan araştırmada, dere yatağında bir av tüfeği bulundu. Silahın saldırıda kullanıla
FKÖ, Suriye rejiminin kuşatması altında bulunan ve IŞİD'in büyük bir kısmını ele geçirdiği Yermuk Mülteci Kampı'ndan 2 bin kişiyi tahliye etti
Pentagon’un, nükleer müzakereler sürerken, İran’ın gizli tesislerini vuracak bombalar geliştirdiği ortaya çıktı.
CHP'de ön seçimden önce işi şansa bırakmak istemeyen il başkanları yaptıkları ankette Sarıgül, Sevigen ve Erdoğdu'nun ilk üçte çıktığını görünce müdahale etmiş.
Kadının ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmesini isteyen sivil toplum kuruluşları TBMM'de temsil edilen siyasi partilere çağrıda bulundu.
Musul, Diyala, Enbar ve Selahaddin illerindeki sığınmacı sayısı son bir buçuk ay içerisinde 100 bin kişi artarak 2,7 milyona ulaştı
Libya'nın Misrata kentinde bombalı araçla gerçekleşen bir intihar saldırısında dört kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava saldırılarını sürdürdüğü Yemen'de 185 Türk vatandaşı daha tahliye edildi.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, 30 Haziran’a kadar Batı’nın anlaşmaya bağlı kalmaması durumunda İran’ın nükleer faaliyetlerine aynı seviyede devam edeceğini söyledi. Zarif'e gö
İstanbul’un IŞİD’e katılmak için yurt dışından gelenlerin bağlantı noktası haline gelmesi nedeniyle polis, otogarı kıskaca aldı.
Diyarbakır'da şehit edilen polisin katili üniversite öğrencisi Kobani'de öldürüldü.
Kamuoyunda ''Selam Tevhid'' olarak bilinen ''Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü' adlı soruşturmada 34 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı alındı.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde düzenlediği baskınlarda, arandıkları gerekçesiyle 9 Filistinli gözaltına alındı, 1 Filistinli yaralandı.