İsrail kabinesi, Filistinliler için kullanılan 'idari tutuklama' yönteminin Yahudi yerleşimcilere de uygulanmasını onayladı.
Kırgızistan'da helal sertifika veren kuruluşun bünyesinde danışma ve denetleme kurulu görevini yapmak üzere ‘Şeriat Konseyi ihdas edildi
Ramallah'ta bir araya gelen sosyalist gruplar, Batı Şeria ve Gazze Şeridi arasındaki siyasi bölünmüşlüğe son verilmesini istedi
İsrail askeri ölümleri protesto eden genci öldürdü
Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi. Tunceli'de de bazı yerler 4-19 Ağustos arasında 'özel güvenlik bölgesi" olacak.
Bölücü terör örgütü PKK’nın son günlerde Doğu Anadolu’da terör eylemlerini tırmandırması dikkatlerden kaçmıyor.
Kırıkkale'de, Kızılırmak Nehri'nde bir balıkçı tarafından fark edilen cisimlerin, özelliğini yitirmiş eğitim bombaları olduğu öğrenildi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır'ı askeri olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Suriye Türkmenleri Temsilcisi Abdülkerim Aga, Suriye’nin kuzeyinde uluslararası gücün bir oyun oynadığını söyledi.
MİT'in kontrolünde Suriye Türkmenlerine yardım götüren tırları durduran ve hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs gerekçesiyle tutuklanan savcılar Süleyman Bağrıyanık, Ahmet Karaca, �
Araştırmacılara göre, 'AKP-CHP görüşmeleri prosedürden ibaret. Erken seçim ise tabloyu değiştirmez.'
Terör uzmanı eski FBI ajanı Dr. Hayden, PKK terörünü değerlendirdi. Hayden'a göre, Türkiye'nin PKK'ya sert yüzünü göstermesi en doğal hakkı.
Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden bunaltıcı sıcaklar bugün ve önümüzdeki hafta rekor seviyelere ulaşması bekleniyor.
Cemaat'in savcısı Zekeriya Öz meğer Gezi olayları sırasında PKK'nın sokağa inmemesine çok içerlenmiş..
Bilecik'te tarlada kilogramı 5 kuruştan alınan karpuz market raflarında 75 kuruşun üstünde bir fiyata alıcı buluyor