Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den müjdeli haber geldi.
Türkiye, Batı ülkeleri ile ilişkilerini yeni bir düzleme oturtmaya çalışan İran ile güçlü ekonomik işbirlikleri kurmak için projeler geliştiriyor.
Sırrı Sakık, YPG'lilerin cenazesinde konuştu ve 'TSK elini tetikten çeksin PKK da bize yeni alanlar açsın' dedi.
Kudüs'ün güneyinde okul inşaatı için kazılan alanda duvarlarında iki bin yıllık olduğu iddia edilen metinlerin çizildiği yapı bulundu
Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde 3 bölge 15 gün süreyle 'geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan edildi. Uygulama 21 Ağustos'a kadar sürecek.
Independent gazetesinin Ortadoğu muhabiri Robert Fisk, Kürt sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Suudi Arabistan'ın güneyindeki Asir bölgesindeki Abha kentinde bir camide düzenlenen intihar saldırısında en az 13 kişi hayatını kaybetti.
Tunceli'de Gökçek Jandarma Karakolu'na inmeye çalışan Sikorsky helikoptere PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Mısır'da tam iki yıl önce askeri darbeyle ülkenin seçilen ilk Cumhurbaşkanını görevinden uzaklaştıran Sisi'nin bugün açılışı yapılacak olan 'Yeni Süveyş Kanalı Projesi'nin aslın
Uluslararası Af Örgütü'nden Gardner, Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar için, “Yakın gelecekte evlerine dönemeyecekleri anlaşılıyor. Çoğunluğu ise asla geri dönmeyecek" iddiasında
Çözüm süreci askıda ancak sınırda bekletilen 13 YPG’linin cenazesiyle ilgil konu devlet heyeti ile HDP İmralı heyetini yeniden bir araya getirdi. Kamu Güvenliği Müsteşarlığı HDP'ye Ö
Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dilberoğlu, Paralel yapı ile mücadeleyi milli bir dava olarak gördüklerini söyledi.
Halkların Demokrasi Partisi, Güneydoğu'da yaşandığı iddia edilen yargısız infazların incelenmesi talebiyle Birleşmiş Milletler'e başvurdu.
Uluslararası ticaretin en önemli güzergahlarını barındıran dünya üzerindeki su kanalları ve boğazlar, bulundukları ülkelerin stratejik konumuda da büyük ölçüde etkiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde, bin 130 rakımda yer alan, konumu ve manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camisi'nin inşaatı tamamlandı