Şırnak’ta çatışma sırasında ölen Ali Alkan’ın Osmaniye’deki cenazesinde tepki göstermesi üzerine hakkında soruşturma açılan ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan’a uyarı cezası verildi.
Kosova'nın 15 yıldır ikiye bölünmüş şehri Mitrovica, yapılan müzakereler sonrasında, şehrin ortasındaki köprünün yeniden geçişlere açılması ile biraraya geliyor
Irak Parlamentosu’ndaki en büyük Sünni grup “Ulusal Güçler Koalisyonu”, Irak’ın DAEŞ ile mücadele için Rusya, İran ve Suriye’den oluşan ittifaka İsrail’in de katıldığı gerekçesi
Suriye'de 2011'in Mart ayında başlayan rejim karşıtı gösteriler vekâlet savaşalarını da içine alan bir iç savaş hâlini aldı. Al Jazeera'ye konuşan Orta Doğu uzmanı Richard Falk, "Ben
AK Parti, yurt dışındaki seçmenlerin oy kullanma yerlerinde uzun saatler beklemelerini engelleyici düzenlemelerin uygulanması için YSK'ya başvurdu.
Ürdün’ün talebiyle Filistin konulu olarak cuma günü acil toplanan BMGK, yine İsrail tarafının kartondan grafikle ikna çabalarına sahne oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı bir canlı yayında, Ankara patlamasını gerçekleştiren canlı bombalardan birinin kimliğinin kesinleştiğini söyledi.
Zira o, Mekke müşrik toplumunun bir ferdi olmaktan çıkmış, vahyi ile hayatı okuyan Allah’ın kulu olmağa doğru hicret başlamıştı
Güney Kıbrıs Rum kesimi Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis, Türkiye ile AB fasıllarının yeniden açılmasına karşı olduklarını belirtti.
İsrail'in güneyindeki Birşeba kentinde bulunan terminalde silahlı saldırı oldu, biri asker 2 kişi öldü. Aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 11 İsrailli ise yaralandı.
3. Havalimanı finansman töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Toplamda 32 milyar 399 milyon avroya ulaşacak bu proje ülkemizin en büyük projesidir. Çılgın projeler diyorduk ya,
Rusya'nın Halep'e yönelik hava operasyonları, İran ve Hizbullah destekli karar operasyonunun ardından Halep'ten kaçış başladı.
Sloven – Hırvat sınırında bekleyen binlerce kişiye kapılar aralandı
İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın kredi sözleşmesi bugün imzalanıyor. 4.6 milyar euroluk paket 16 yıl vadeli.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa'nın, ‘Mescid-i Aksa'ya uluslararası gözlemcilerin gönderilmesi’ yönündeki önerisini kabul etmeyeceklerini söyledi.