İsrail askerlerinin Filistinliere yönelik zulmü bitmek bilmiyor. Filistinli yayın organı Fajer TV, sosyal medya hesabından gözaltındaki çocuk Filistinlilerin görüntülerini paylaştı.
Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın 4ncü duruşması İstanbul 26. Ağır ceza mahkemesinde başladı. Sav
Husiler ile Yemen ordusu arasında varılan esir takası anlaşması kapsamında 60 kişi serbest bırakıldı
Afrin'deki PKK/PYD'ye yönelik operasyon için Rusya ve Esed rejiminin çekince koyduğu iddia edildi.
CHP'li Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen CHP'li belediyelere çevrildi.
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD'ye şikayet etti.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Senegal'in başkenti Dakar'da Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılma kararı verilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye CHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçen Aytun Çıray'dan destek geldi.
Rusya'dan, Orta ve Kısa Menzilli Füzeler Anlaşmasını ihlal ettiğini öne süren ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına yanıt geldi.
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Pendik arası çalışan YHT hattının Haydarpaşa'ya kadar uzamasıyla birlikte Sivas'tan çıkan yolcu 5 saatte Haydarpaşa'ya varacağını söyledi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ABD Başkanı Trump'ın İsrail'in başkenti olarak Kudüs'ü tanıyan karara ilişkin açıklama yaptı.
Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), ABD ile Filistin-İsrail barış görüşmelerinin, Kudüs kararından dönene kadar 'askıya alındığını' açıkladı. Diğer tafartan ABD'nin Kudüs kararı
Türkiyede ihracatın eylül ayında yüzde 8.9, ekimde yüzde 17.2, kasımda ise yüzde 16.4 yükselmesiyle 2017nin ilk 11 ayında yurtdışına satışlar yüzde 13.1 artışla 110,4 milyar dola
Son dakika! ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ve takip eden intifada çağrılarının ardından Cuma namazı öncesi ve sonrasında gösteriler başladı. Filistin'de toplanan
Rusya'nın Orta ve Kısa Menzilli Füzeler Anlaşmasını ihlal ettiğini öne süren ABD Dışişleri Bakanlığı, Moskova'nın buna son vermemesi halinde Washington'un ekonomik ve askeri önlemler