Hasayine, "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 56 ev tamamen yıkıldı."
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan açıklama yapıldı.
Kiev yönetimi, aylardır Rus ayrılıkçıların kontrolünde tutulan doğu kentlerini geri alabilmek için geniş çaplı bir askeri operasyon başlattı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 6 günlük Latin Amerika turuna Küba'dan başladı. Putin, Küba'nın Sovyetler Birliği döneminden kalan milyarlarca euroluk borcunu sildi.
Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşed Salihi, uluslararası topluma, Türkmenlerin çatışmalardan uzak tutulması için Diyala ve Kerkük'te güvenli bölgeler oluşturulması çağrısında bulund
Almanya'nın aile birleşimini dil sınavında başarılı olma şartına bağlaması, Avrupa Adalet Divanı tarafından Türkiye ile var olan ortaklık hukukuna aykırı bulundu.
Filistin Başbakanı Rami Hamdallah İsrailin Gazzede 6. gününe giren saldırıları için soykırım ifadesini kullandı. Filistin Devlet Başkanı Abbas da BMden Filistin topraklarının u
Çin basın özgürlüğü konusunda sıkıntılı bir ülke. Ancak son alınan bazı kararlarla bu sıkıntının daha da artması bekleniyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası toplumu Gazze'ye saldırılara sessiz kalmakla suçladı. Davutoğlu da ABD Dışişleri Bakanı'yla Gazze'deki İsrail saldırılarını görüştü.
Örgüt karşıtlarına yaptırılan tövbenin metni internette yayınladı.
Prof. Dr. Gilbert, İsrail'in "yasaklanmış silahlar" kullandığını iddia etti.
Jerusalem Post gazetesi Suriye'deki Golan Tepeleri'ne füze atıldığını iddia etti
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Türkiye'nin yanı sıra dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen gösterilerle kınandı.
Lübnanın güneyinden İsraile pazartesi günü üçüncü roket saldırısı geldi. İlki cuma günü atılan roketlere, İsrail ordusu topçu atışlarıyla karşılık verdi.
Ebu Mehadi, tıbbi malzeme ve ilaçlar tükenmek üzere olduğunu belirtti.