Yukarı Nil eyaletinde çıkan çatışmalarda 144 kişi hayatını kaybetti.
Halepçe ne kadar insanlığın utancıysa, Guta da insanlığın utancıdır. Her ikisi birden aynı zaman da İslam dünyasının utancıdır. Her iki yerde, ölen de öldüren de Müslümandır.
CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada CHP'nin başörtülü bir aday gösterebileceğini söyledi.
İstanbul Beylikdüzü'nde, 6 aylık kızını, 'çok fazla ağlıyor' diye duvara vurarak öldürdüğü öne sürülen baba, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Saatler 29 Mart Pazar günü 03.00’ten itibaren bir saat ileri alınacak.
İngiliz hükümeti, Müslüman Kardeşler ile ilgili hazırlanan raporun açıklanmasını erteledi. Raporun, üzerinde çalışılan aşırılıkla mücadele stratejisiyle birlikte açıklanacağı
IŞİD ile savaşan Irak ordusunun Tikrit'e ilerleyişi yavaşlarken, peşmerge güçleri uluslararası koalisyonun hava desteğiyle Kerkük yakınlarındaki 3 köyü IŞİD'den geri aldı.
Federal Yabancılar Kayıt Merkezi Almanya'da yaşayan yabancıların sayısının 8 milyona ulaştığı duyurdu.
Peşmerge Komutanı Aziz Veysi, IŞİD’in peşmergeye karşı Aralık ayında Sincar ve Ocak ayında iki kez Musul’da klor gazı kullandığını öne sürdü.
İsrail Başbakanı Netanyahu, genel seçimlere bir gün kala, yeniden seçilirse Doğu Kudüs’te binlerce yeni Yahudi yerleşim birimini inşa edeceğini açıkladı.
Mahkeme, aralarında Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedi ve 13 yöneticisinin de olduğu 27 kişi hakkında idam kararı aldı.
Malezya'da muhalefet lideri Enver İbrahim'in kızı Nurul İzzah Enver, parlamentoda babasının hapisten yazdığı açıklamayı okuduğu için isyana teşvikle suçlanıyor.
İsveç'te yapılan bir kazıda 9. yüzyıldan kalma bir kadın mezarında üzerinde Arapça "Allah'a" yazan yüzük bulundu.
Kazakistan'da resmi hüviyetteki ‘Müslümanlar Dini İdaresi’, Müslümanlar Birliği isimli kuruluşu tanımadıklarını açıkladı
Geçtiğimiz günlerde IŞİD'in 'kendisine bağlı Horasan Vilayeti'ni ilan ettiği Afganistan'da bulunan IŞİD üyeleri Afganistan Ordusu tarafından düzenlenen operasyonda ağır kayıplar verdi.