Die Zeit gazetesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını daha büyük kullanmayı tercih etti.
Reuters'in haberine göre Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Iraklı
Türkiye'de 13 ilde uygulanan 'Özellikle Kız Çocuklarının Okullaşma Oranlarının Artırılması Projesi' kapsamında ev ev dolaşan öğretmenler, bin 395 kız çocuğunu okula kazandırdı.
Okul öncesi zorunlu eğitim, gelecek yıldan itibaren eğitim bölgelerinden seçilecek okullarda, pilot uygulama olarak başlatılacak, 2019'da ise Türkiye genelinde zorunlu hale getirilecek.
ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın Ortadoğu politikası, Obama ve öncesindeki kan emici başkanlardan pek farklı olacağa benzemiyor. ABD’nin Ortadoğu’daki işgallerinin ana karargâhı o
Lübnan Arap İslam Konseyi Genel Sekreteri Muhammed Ali el-Hüseyni diyor ki: “İran rejimi, Arap ülkelerindeki Şiileri, bu ülkelerin güvenliğini sarsmak için kullanıyor. Onlara, ‘Size ü
Eski MİT Müsteşarı Emre Taner, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonuna konuştu. Taner, "Oslo süreci ihanet değildir. Bunu söyleyenler yanılır, kanın durması için yapılmıştır." ifade
Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesine Türkiye'den ilk tepki geldi. Adalet Bakanı Bozdağ, "ABD halkı iradesinin yönlendirilmesine hayır dedi" ifadelerini kullandı.
ABD'de oy kullanma işlemleri devam ederken bir seçmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdi.
"Türkiye’de ve İslam dünyasında neler oluyor?” sorusunun cevabını ben, “Yaşananlar Türkiye’nin Türkiye olma, İslam dünyasının İslam dünyası olma mücadelesidir” diye cevaplandır�
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde sandık başında silah sesleri. Olayda 1 kişinin öldüğü ve yaralılar olduğu bildirilirken çevredeki bazı okullara giriş-çıkışlar yasaklandı.
Terör propagandası yapan vekillerin tutuklanmasına karşı çıkan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'nin ağır bedeller ödeyeceğini söyledi.
“Yalnızca iki şey sonsuzdur; evren ve insanların aptallığı. Ancak ilki hakkında kuşkularım var.” – Einstein
İZBAN personeli grev yaptı, okul ve iş yerlerine gitmek için istasyonlara giden vatandaşlar sıkıntı yaşadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Elektrik Santralleri Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.