IKBY yönetimi havaalanları ve sınırlarla ilgili konuları Bağdat'la görüşmek istediğini duyurdu.
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Geçen ay Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki akademik yıl açılışında YÖK Başkanı, üniversite sınavlarının değişeceğini açıklamıştı. Bu değişikliğe göre sınavlar, 2 günde
Halep'in kuzeyinde bulunan muhaliflerin kontrolündeki Azez ilçesine bağlı Maarin köyüne terör örgütü PKK/PYD tarafından saldırı yapıldı.
Katalonya'nın bağımsızlık girişimi, İspanya'da hükümet ve ana muhalefeti birbirine yakınlaştırdı.
Eski milli futbolcu Tanju Çolak ve 11 kiÅŸi hakkında, "Suç iÅŸlemek amacıyla örgüt kurmak ve üyesi olmak" ile "basit yaralama", "Kumar oynanması i̇çin yer ve i̇mkan saÄŸlamak" ve "t
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin İdlib çatışmasızlık bölgesindeki ateşkesin takibi için kurulacak gözlem noktalarını oluşturmak amacıyla keşif faaliyetlerine devam ediyor.
Taliban, Afganistan'ın kuzeyindeki Belh vilayetinde bulunan Afgan ordusuna ait bir karakola saldırı düzenledi.
Bakan Yılmaz, "İlkokul, ortaokul ve lisede taşımalı eğitim var ama okul öncesinde öğrencilerimizi taşımayacağız, öğretmenlerimizi taşıyacağız." dedi.
İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede, aracın sürücü koltuğunun altında bulunan bira kutusunun ağız kısmından alınan sürüntü örnekleri Serbes'in DNA profiliyle uyumlu çıktı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Güvenlik Ajansı, Irak merkezi hükümetinin Kerkük vilayetine yönelik operasyon hazırlığında olduğunu ileri sürdü.
Antalya Korkuteli ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Küçüköner'e silahlı saldırı yapmak suretiyle yaralayan polis memuru ile zabıt katibi olan eşi tutuklandı.
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Gerki tepe bölgesinde çalışma yapan iş makinesine teröristler sınır ötesinde güdümlü füzeyle saldırdı.
Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt, Arap dünyasının "bölünme tehlikesiyle" karşı karşıya olduğunu açıkladı.
ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’nde adliyede katipolan eşi Şerife Avcı’nın izni nedeniyle tartıştığı Cumhuriyet Savcısı 26 yaşındaki A. Kadir Küçüköner’i dün makam odasında taba