İYİ Parti 1. Olağan Kurultay'ında Akşener yeniden genel başkan seçildi
PAGEV Başkanı Eroğlu, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren marketlerde naylon poşetlerin yasaklanmayacağını, cüzi bir bedel karşılığı satılarak sorumlu kullanımın sağlanacağını söyledi
Mısır'da Filistin'e destek yürüyüşüne çıkan bir göstericinin pankartında yazılan yazı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, "Bizde Mevlana ismi bilen çok ama anlayan yok. Mevlana kebapçısı var, Mevlana tüpçüsü var ama Mevlan
Türkiye'deki 87 ilahiyat fakültesinin dekanı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki göstermek amacıyla "Kudüs bildirisi" yayınladı.
Hz. Ömer zamanında Kudüs'ü fetheden İslam orduları büyük zorlukları aşarak zafere erişmişlerdi.
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı sonrası gerilim tırmanıyor. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ortak basın toplantısında tansiyonu daha da
Vatikan’dan Kudüs’ün durumuna ait bir açıklama yapıldı.
Rusya'nın İnguşetya bölgesinde yaşayan Dünyanın en yaşlı insanlarından biri olan Appaz Iliyev aynı zamanda bir Müslüman.
İsrail'e 'kardeşlik' ziyareti gerçekleştiren ve bu kapsamda Mescid-i Aksa'yı da ziyaret ettiği iddia edilen Bahreynli heyetin Aksa Muhafızları tarafından Mescid-i Aksa'ya sokulmadığı ortay
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci tarihçi İlhan Bardakçı'nın aktardığı Kudüs'te nöbet tutan son Osmanlı askeri Hasan Onbaşı'yı anlattı.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, taklit edilemez denen çipli sürücü belgesinin sahtesini kullanan 2 kişi polisin dikkati sonucu yakalandı. İstanbul’da çeşitli suçlardan aranan 2 zanlı gö
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD'ye şikayet etti.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, ABD Büyükelçiliği önünde toplanarak ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek isteyen kitleye polis müdahale etti.
Katar, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararına karşı gösteri düzenleyen Filistinlilere yönelik sert müdahaleleri kınadı.