ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile görüşmenin önümüzdeki üç ila dört hafta içinde gerçekleşebileceğini söyledi.
Güney Kore Devlet Başkanlığı ofisinden yapılan açıklamada, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 'Kore milletinin bir daha kanının dökülmesine izin verilemeyeceğini' belirterek ülkedeki nükl
Haber Türk yazarı Murat Bardakçı, Kut'ul Amare kahramanı Halil Paşa'nın sıradışı hayatını köşesine taşıdı.
Sabah gazetesi yazarı Şükrü Hanioğlu bugünkü yazısında Osmanlı'daki millet kavramı ve yaklaşımını ele aldı.
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı Hürriyet gazetesindeki köşesinde bugünkü konusu Adolf Hitler'in ibretlerle dolu hayat hikayesiydi.
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, "Dünyanın patronu olduğumuzu düşünüyoruz ama aslında kainatın küçük ve zayıf bir parçası olduğumuzu unutuyoruz." dedi.
Avrupa Kuvvetleri Komutanı Scaparotti'nin Savunma Bakanı Mattis'e Amerika Birleşik Devletleri'nin YPG ile ortaklığı NATO ittifakının birliğini tehlikeye atıyor" dediği ortaya çıktı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu'nun görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Prof. Dr. Refik Turan, 'Son 25 yılda savaşlarda ölen Müslüman sayısı 12,5 milyon' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Ticaret Odası'nda İzmirli iş insanlarına konuştu. Erdoğan, İzmir'in verilen tüm desteklere rağmen patinaj yaptığını ifade eden Cumhurbaşkan�
Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında tespit edilen 4 terörist, , güvenlik güçleri tarafından top ve havan atışları sonucunda etkisiz hale getirildi.
Almanya'da KRV eyalet hükümeti, Almanya'nın Solingen şehrindeki anma törenine katılacak olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yapacağı herhangi bir seçim konuşmasın yasak koydu
Seçim startını İzmir’de yaptığı mitingle veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’i sahneye davet ett
Rusya Devlet Başkanı Putin, kullanımda olan dünya atlaslarının tarihi ve coğrafi gerçekleri çarpıttığını söyleyerek, yeni haritalar hazırlanması için talimat verdi.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Başbakan Binali Yıldırım'ın bedelli askerlik açıklamasını değerlendirerek, 'Bizim hepimizin farklı düşüncesi olabilir, ama Sayın Başbakanımız bu