Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkça tehdit edildiği TUSKON'un 2014’teki genel kurulunun görüntüleri inceleniyor. Uzman ekip, tehdit içerikli sözleri alkışlayanları tespit edecek.
Müslümanlar için mukaddes kabul edilen ve ilk kıble olan Mescid-i Aksa 47 yıl önce bugün "Mesih'in gelmesini hızlandırmak isteyen" bir fanatik tarafından yakılmıştı
Mogadişu'daki FETÖ'ye ait okulların yeniden yapılandırılarak 3 Eylül'de açılması planlanıyor
21 Ağustos 2013, Esed'in Şam'ın Guta bölgesindeki sivillere karşı kimyasal silah kullandığı ve çocukların çırpınarak can verdiği o gün.
Dünkü "FETÖ ve PKK ile mücadeleyi içeride kazandık dışarıda kaybediyoruz" başlıklı yazıma çok sayıda geri dönüş oldu.
FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ün akrabası Sahure Öksüz gözaltına alındı. Öksüz'ün, iptal edilen 2010 KPSS Eğitim Bilimleri testinde 120 sorunun tamamında doğru şıkk�
15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdikleri tavır ve son zamanlarda artan PKK terörü yüzünden HDP, özellikle Kürtlerden tepki alıyor.
Suriye rejiminin Haseke Valisi taraflara sükunet çağrısı yaptı.
Erdoğan başkanlığında yapılan kritik güvenlik zirvesi 3.5 saat sürdü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan güvenlik toplantısı, İstanbul Tarabya Köşkü'nde saat 14:40'ta başladı.
Politik mesaj içeren slogan kapsamında Celtic'e soruşturma açıldı
FETÖ bağlantılı Kazak-Türk Eğitim Vakfına (KATEV) bağlı okulların bir ay içerisinde denetleneceği açıklandı.
Mecliste yapılan çalışmanın sonunda alınan kararla beraber Türkiye Varlık Fonunun kurulması kararlaştırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, İstanbul Tarabya Köşkü'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirilecek.
Harp Akademileri Komutanlığı'nda gözaltına alınan 40 kurmay öğrenci, yüzbaşı ve binbaşı tutuklandı.