Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Anayasa Mahkemesi'nin gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül hakkında verdiği 'hak ihlali' kararının ardından gelen eleştirileri değerlendirdi.
Çin, ABD'nin Güney Çin Denizi'ndeki faaliyetleri ile bölgeyi "askerileştirdiği" suçlamasına ilişkin "tehditkar söz ve eylemlerine son vermesi" çağrısı yaptı.
Selahattin Demirtaş, İçişleri Bakanı Ala'nın, Sur'da operasyonlara karşı yapılacak yürüyüş çağrısına ilişkin "Provokasyonu yapan sonuçlarına katlanır" sözlerine yanıt verdi.
Dokunulmazlıkların kaldırılması tartışmasında topun ağzında olanlar HDP milletvekilleri. AK Parti'nin formülü 'terör' kriterini uygulamak. Dokunulmazlık dosyaları içinden terör ve ter
Bulgaristan Osmanlı mimarisinin seçkin örnekleri olan camiilere ev sahipliği yapıyor. Köstendil, Razgrad ve Şumnu; yüzyıllık mirası muhafaza eden kentlerin başında geliyor. Birçoğu; yok
Türkiye'nin Avrupa'ya mülteci akınını yavaşlatmak ve insan kaçakçılarını durdurmak için Ege Denizi'nde devriye görevi üstlenmesi kararlaştırılan NATO gemilerinin karasularına girişi
Ürdün’ün kuzeyinde yer alan İrbid kentinde güvenlik güçleri, Selefi oldukları iddia edilen bir gruba baskın düzenledi. İki taraf arasında 10 saat süren çatışmalar sonucunda, bir güve
Demirtaş’ın bugün yürüyüşe çağırdığı gruba keskin nişancılar ateş açacak, ardından ‘devlet katliam yaptı’ denilerek halk sokağa dökülecek.
Diyarbakır Valiliği, Sur’ da ikamet edenlerin dışında ilçeye girişler ikinci bir emre kadar yasaklandı.
Hemin Hawrami, terör örgütü PKK'ya yakın grupların Süleymaniye'de hükümet binalarına saldırı hazırlığında olduğunu söyledi.
Sağlık Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın imzaladığı protokolle ‘manevi destek ekipleri’ bazı devlet hastanelerinde göreve başladı. Amaçları, yatan hasta ve yakınlar�
Boğaz'dan geçen Rus savaş gemisine sahil güvenlik botu ve deniz polisinin yanında polis helikopteri de eşlik etti
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, ülkesinin B planının Suriye'de federal bir yapının oluşturulması olmadığını belirterek, “Tek bir hedef var. Suriye halkının seçtiği
Alman Federal Meclisi Başkanvekili Singhammer, Türklere vize zorunluluğunun kaldırılmasının sığınmacı akınını tetikleyeceğini savundu.
Manavgat'ta ilahilerin söylendiği ve semazen gösterilerinin yapıldığı etkinlikte dağıtılan Kuran mealinin diyanet onaylı olmadığı iddiası ortalığı karıştırdı.