Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki akşam milletvekilleriyle iftarın ardından gece yarısına kadar toplantı yaptı. Toplantıda, genellikle milletvekilleri söz aldı.
Ak Parti Isparta Milletvekili ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, Karar gazetesi yazarı ve eski Ak Parti Milletvekili Mehmet Ocaktan'ın dün yazdığı köşe yazısında kendisi
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
TBMM Başkanvekili Gök, AA Bayburt Muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın, görev başındayken uçuruma düşmesine ilişkin, 'Hepimizin hassasiyetle takip ettiği bir konu. Muhabir arkadaşımızın ü
Siirt'te 30 Nisan'da etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin, Mavi kategoride aranan Akide Öztekin olduğu belirlendi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'de Anayasa Komitesi konusunda tarafların anlaşmaya yakın olduğunu açıkladı.
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, "S-400 alımı ne NATO ittifakına ne ABD'ye karşı bir harekettir. Tamamen Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili bir konudur. O nedenle de Rusya Fe
ABD'li danışmanlık şirketi McKinsey, Türkiye’de dönüşüm için aksiyon odaklı bir rehber hazırlamak üzere çalışmnalara başladı. Şirketin bugün duyurduğu çalışma, McKinsey Globa
Meclis'te konuşan İYİ Parti lideri Akşener, bir kez daha YSK'nın İstanbul kararını sert sözlerle eleştirdi. Akşener "6 Mayıs 2019 Pazartesi günü YSK üzerinden aziz milletimizin iradesin
Hüseyin Akın- Milli Gazete
Filistin Alimler Birliği, İslam ve Arap ülkelerinden 'Yüzyılın Anlaşması'na karşı Filistin halkına destek vermeleri çağrısı yaptı.
Tuğrul Selmanoğlu: Geçenlerde bir paylaşımını yayınladığım Göknur Damat bıçaklanmış, çok şükür ki hafif yaralı... Olayın arka planını bilmemekle birlikte en şiddetli şekilde
İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı sonrası AK Parti ve CHP adaylarının dışındaki adayların bu oy farkına rağmen nasıl bir seçim çalışması yürüteceği merak ediliyordu.
Halkın Kurtuluş Partisi'nin (HKP), Sakarya Arifiye’deki Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesine karşı Danıştay’a açtığı yürütmeyi durdurma ve iptal istemi reddedildi.
Taksim Meydanı'nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi İstiklal Caddesi'nde nostaljik tramvaya binen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buna ilişkin video paylaşımında bulundu.