SMDK Başkanı Hoca, "Güvenli bölgeler, Suriye halkının rejim güçleri, IŞİD ve radikal grupların saldırılarından korunmasının yanı sıra Esed'in devrilmesi sonrası için de zorunlu" de
Fransa'da, uzun etekli öğrenciyi derse almayan okul yönetiminin Müslüman kız öğrencilere, daha önce CHP'li Nur Serter'in Türkiye'de de uyguladığı "ikna odası" uygulaması kararı aldığ
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı İsa İlyasoğlu, sosyal medyadaki Kenan Evren'e övgü dolu paylaşımları nedeniyle istifa etti.
Diyarbakır’da narkotik timleri aradıkları uyuşturucu kaçakçısının adresini karıştırıp, Demirtaş'ın evine baskın yaptı.
12 Eylül darbesinin lideri Kenan Evren'in cenazesinde 'haram olsun' krizi yaşandı. Cenazede hakkınızı helal ediyor musunuz sorusuna haram olsun diyen kadınların kimliği belli oldu.
Kendisiyle birlikte 3 savcı ve 1 hakimin meslekten ihraç edilmesine tepki gösteren Zekeriya Öz 'Yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu’nun 2013’te Fethullah Gülen ile yaptığı son görüşmenin bilgisi dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Erdoğan, "Kaldı ki zaten oraya gitmesi k
12 Eylül 1980 darbesinin mimarı 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren için ilk tören Genelkurmay Başkanlığı’nda düzenlendi. Camideki törende ise gerilim yaşandı.
Terör örgütü PKK’lı Duran Kalkan, CumhurbaşkanıErdoğan'ın, Dolmabahçe mutabakatını tanımaması, "Kürt sorunu yoktur" açıklamaları üzerine çözüm sürecinin bittiğini iddia ederek
BM, Lübnan'da yeni doğan 36 binden fazla Suriyeli bebeğin herhangi bir kimlik belgesi olmadığını açıkladı. Vatanı olmayan bebekler temel insan haklarından dahi yararlanamıyor.
Birleşik Krallık'ta geçen hafta yapılan genel seçimde İngiliz parlamentosuna 8'i kadın toplam 13 Müslüman milletvekili girdi.
İstanbul'da 13 Mayıs tarihinde Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere elektrik verilemeyecek.
7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde reklamcı Ali Taran ve Amerikan Benenson Strateji Group ile anlaşan CHP’nin gözünü MHP’nin oylarına diktiği ortaya çıktı.
Kenan Evren'in kızı Şenay Gürvit canlı yayında eleştirilere yanıt verdi.
Katar Başbakanı Al Sani, 'İsrail'in tüm Arap topraklarındaki işgali son bulmadan, Filistin halkına başkenti Kudüs olan bir devlet kurma hakkı verilmeden Ortadoğu'da barış ve istikrardan s