ABD'nin Missiouri eyaletinde, jürinin 18 yaşındaki silahsız siyahi genç Michael Brown'ı öldüren polis memuru hakkında verdiği takipsizlik kararı, Fransa'nın başkenti Paris'te protesto edi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Bu ülkeye yıllarca gecesini gündüzünü vermiş cumhurbaşkanımıza yönelik iftiralar, karalama kampanyaları ve cumhurbaşkanımızı, ba�
Milli Eğitim Şurası’nda Osmanlı Türkçesi'nin Anadolu İmam Hatip ve Sosyal Bilimler liselerinde zorunlu olmasını ön gören tavsiye kararı milyonlarca Osmanlı belgesi için umut oldu. CHP'n
YSK, önümüzdeki genel seçimlerde randevu sisteminin kaldırılmasına karar verdi
İnterpol, Mısır’ın isteği üzerine Dünya Müslüman Âlimler Birliği Başkanı Yusuf Karadavi hakkında kırmızı bülten yayımladı.
Antalya'da devam eden 19. Millî Eğitim Şûrası, Halkevleri üyesi bir grup tarafından Milli Eğitim Bakanlığı önünde protesto edildi.
Anayasa Mahkemesi, CHP'nin 2010 yılı kesin hesap incelemesinde, bazı harcamaları Siyasi Partiler Kanunu'na uygun bulmayarak, bu harcamalar karşılığı parti mal varlıklarının hazineye kayded
Antalya'daki Milli Eğitim Şurası'nda alınan tavsiye kararlarından biri de okuldan atılmaların ve uzaklaştırmaların yeniden uygulamaya konması yönünde oldu
On birinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında, Refah Partisi dönemine ait "Kayıp trilyon" soruşturmasına ilişkin takipsizlik kararı verildi.
Anayasa Mahkemesi (AYM), ÖSYM'nin sınav sorularını açıklamaması hükmünü iptal etti. Sınav soruları artık yayımlanacak.
New York'ta siyahi bir adamı öldüren polise takipsizlik kararı verilmesinin ardından dev gösterilere sahne olan Washington ve New York'ta protestolar devam ederken, eylemlerin yapıldığı Time
On birinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında, Refah Partisi dönemine ait "Kayıp trilyon" soruşturmasına ilişkin takipsizlik kararı verildi.
Karaman’ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında devam eden arama kurtarma çalışmalarında son olarak cansız bedenlerine ulaşılan 5 işçi için cenaze töreni düzenlendi.
New York'ta siyahi Amerikalı Eric Garner'ın, gözaltı işlemi sırasında boğazını sıkarak ölümüne neden olan polise takipsizlik kararına tepkiler büyüyerek devam ediyor.
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Güney Akım hattında çalışmayı sonlandırma kararı veren Rusya'ya tepki göstererek, "Enerji konusunda herhangi bir şantajı kabul etmiyoruz" dedi.