ABD'ye tepki gösteren Başbakan Binali Yıldırım, "Yeni yönetimden beklentimiz artık bu kepazeliğe bir son vermesidir" dedi.
Van'ın Çatak Belediyesine düzenlenen terör operasyonunda aralarında DBP'li Çatak Belediye Başkanı Celalettin Bartu'nun da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.
Eski cumhuriyet savcısı ve avukat Gültekin Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ve TBMM'yi aşağılama suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.
Başbakan Yıldırım, 19 Ocak'ta sona erecek olan OHAL'in 3 ayda daha uzatılmasının bu hafta Meclis'te görüşüleceğini açıkladı. Grup toplantısında IŞİD'le mücadeleye değinen Yıldır
Devlet Bahçeli anayasa değişikliği ile ilgili "evet oyu vereceğim. Referandumda da evet diyeceğim" dedi.
Titanic adlı geminin 1912'de ilk seferini yaparken buzdağına çarptığı için değil, kömür deposunda çıkan büyük bir yangında ötürü batmış olabileceği tartışılıyor
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cibuti'de deniz kenarında 5 bin dönümlük alanda özel ekonomi bölgesi kurulacağını açıkladı
Fadime Özkan
Başbakan Binali Yıldırım’ın, Ortaköy’de yaşanan katliamdan kısa bir süre önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast ihbarlarının arttığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi.
Ankara'da bir apartmanın giriş katındaki iş yerinde çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
TSK, Suriye'de yürüttüğü Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili açıklamada bulundu.
Beşiktaş Ortaköy’deki eğlence merkezini yılbaşı gecesi makineli silahla basılmasının yarattığı ağır travma hiç şüphesiz siyaset ve toplumu ciddi bir biçimde sarsmıştır.
Bir: Bu katliam, bir Müslümanın işi değil, tam da “Türkiye’de bir hayat tarzı gerilimi” oluşturmak, tam da Müslümanları olağan şüpheli hale getirmek ve tam da Türkiye gibi modern dem
Ortaköy'de eğlence mekânı Reina'da meydana gelen hain terör saldırısının ardından başlayan operasyonlarda şimdiye dek 12 şüpheli gözaltına alındı
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri el-Maliki, ihtiyaç duyulması durumunda Irak'daki Şii Haşdi Şabi milis gücünün Suriye'ye gidebileceğini söyledi.