Gazeteci-yazar Resul Tosun ile Düşünce Mektebi olarak özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Son günlerde çok konuşulan konulardan belediye başkanları istifalarını, Türkiye-Irak yakınlaşm
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devreye girmesiyle Rusya’nın serbest bıraktığı Kırım Tatarları Milli Meclisi Başkan Yardımcıları Ahtem Çiygöz ile İlmi Ümerov, Türkiye’ye teşekkür et
Kars'taki FETÖ davasının ilk soruşturmasında sanık Erdem Aksaray ve mahkeme başkanı arasında gerginlik yaşandı.
Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker, milliyetçiliğin AB için büyük tehlike oluşturacağını ifade ederken "kriz İspanya'nın iç sorunu" dedi.
Yunanistan eski Maliye Bakanı, "Yunanistan Kosova’ya yani sadece insanlarını ihraç eden bir Avrupalı manda devlete dönüşecek” dedi
Bakanlık harekete geçti. Artık Zorunlu Deprem Sigortası'nı yaptırmayanlara ceza kesilecek.
Genelkurmay Başkanlığı, 19-25 Ekim tarihleri arasında sürdürülen operasyonlarda 72 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Macit Gündoğdu görevinden istifa etti.
Irak Başbakanı İbadi, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile telefonda görüştü.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, cumartesi günü istifa etmeye hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in ilk şoku atlattığını söyledi.
ABD Başkanı Trump, öldürülen eski başkan John F. Kennedy suikastına ilişkin 35 bin gizli belgeden 2 bin 800’ünün yayınlanmasına onay verdi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "Esed ailesinin saltanatının sona erdiğini ve asıl önemli olan konunun bunun nasıl olacağı" olduğunu söyledi.
Myanmar ordusunun, Arakan eyaletinin bazı bölgelerinden başkent Sitwe'ye çekileceği duyuruldu.
Çeşitli ülkelerle uluslararası anlaşma, sözleşme, protokol ve mutabakat zabıtlarının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 9 kanun tasarısı kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski AK Parti Şırnak Milletvekili Seyda'nın oğlunun nikah şahitliğini yaptı