ABD ve İran, Cenevre’de nükleeri sürdürüyor. Ekim ayına kadar kapsamlı bir anlaşmaya varılması hedefleniyor.
IŞİD ile mücadele kapsamındaki yeni plana göre, terör şüphelilerinin pasaportlarına sınırda el koyulabilecek, havayolları yolcu listelerini hükümetle paylaşacak, paylaşmayanların uça
Sierra Leone'de şimdiye kadar 392 kişi Ebola virüsü yüzünden hayatını kaybetti. Kailahun, ülkede virüsten en kötü şekilde etkilenen bölge ve karantina altında.
Ortadoğu'da ateşkes sağlanmasının üzerine, 2007 yılından bu yana Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye ilk BM yardım konvoyu girdi.
Aralarında El Kaide’nin Suriye kolu Nusra Cephesi’nin de bulunduğu Suriyeli muhalif gruplar, İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri sınırında bulunan Kuneytire kapısını da ele geçirmeyi
Çin'de hükümet, kamu personeline yerli akıllı telefon kullanma talimatı verdi. Bu kapsamda 10 bin devlet memuruna Çin malı akıllı telefon verildi.
Batı Afrika'da Ebola giderek yayılırken, salgının etkili olduğu ülkeler dışlanıyor. Son olarak Fildişi Sahili Gine ve Liberya sınırının kapatıldığını açıkladı.
Rusya'nın tüketici güvenliği ajansı gıda standartları incelemelerini gerekçe göstererek dört McDonald's restoranının kapatıldığını açıkladı.
Beyaz Saray'ın önünde IŞİD bayrağıyla çekilen fotoğraf ABD'li yetkilileri harekete geçirdi.
Mısır Hükümeti, Türk Kızılayı'nın Gazze'ye yardım malzemesi ulaştırması için Refah Sınır Kapısı'nı açmaya karar verdi.
Cemaatin bankası olarak bilinen Bank Asya, ortaklık yapısındaki belirsizlik nedeniyle borsa endekslerinden çıkarılıyor. Bankanın hisseleri geçen hafta işleme kapatılmıştı.
Irak'ın Türkiye sınırındaki ilçesine sığınan on binlerce sığınmacıya yardımlar yetmeyince bölgedeki her mahallede gönüllü yardım grupları oluşturuldu. Sokaklara yemek çadırları
Irak Cumhurbaşkanı Fuad Mahsum yeni hükümeti kurma görevini Meclis Başkan Yardımcısı Haydar El Abadi'ye verdi.
Gazze Şeridi’ndeki savaşın başlıca mağduru çocuklar. Savaşın çocukların ruhlarında açtığı yaralar bazen bir ömür boyu kapanmıyor.
Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşmasında birlik mesajları verdi. "Bugün kırgınlıkları unutma, yeni bir toplumsal uzlaşmanın kapılarını aralama günüdür. Şahsıma