Nijerya'nın Borno eyaletinde bir köye düzenlenen saldırı sonucu en az 45 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Önümüzdeki yılın başında uygulanmaya başlanacak projeyle çocuk sahibi olan en az 5 bin kadın iş hayatına geri dönecek; 5 bin de kayıtlı çocuk bakıcısı çalışmaya başlayacak...
İkili ilişkiler, Suriye ve Kıbrıs konularını görüşmek üzere ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden bugün Türkiye'ye geliyor.
Hükümet tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin Korunması Tasarısı’nda Emniyet, MİT ve Jandarma'ya fişleme yetkisi veriliyor. Fişleme ve kişisel verilerin korunma sorunu nedeniyle eleşti
Mevcut tünellerin uzunluğu İstanbul ile Edirne arasındaki mesafeye eş. 106 proje daha bittiğinde uzunluk, İstanbul-Çankırı kadar olacak.
İsveç'in Upsala şehrinde bir papazın kızı olan Jannika Sande Kur’an’dan etkilenerek Müslüman oldu.
İran'ın, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) müfettişlerinin Merivan'daki tesiste kontrol yapmasına izin vereceği bildirildi.
En yaygın sosyal ağlardan biri olan Twitter'a herhangi bir mesajı direkt mesaj olarak gönderme özelliği geldi. Kullanıcılar bu sayede istedikleri mesajı özel olarak paylaşabilecekler.
Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 8,25'te, gecelik marjinal fonlama oranını yüzde 11,25'te, borçlanma faiz oranını yüzde 7,50'de sabit tuttu.
ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey ABD öncülüğündeki koalisyonun faaliyetleriyle ilgili “Bana verilmiş olan görev IŞİD. Bir ulusun inşası veya Suriye rejimini devirmek değil” dedi.
Dün geceden beri Batı Şeria'da baskınlar yapan siyonist rejim 20 Filistinli'yi gözaltına aldı...
ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, Türkiye'nin, ABD'nin öncülük ettiği koalisyon güçlerinin IŞİD ile mücadelesinde önemli bir rol oynadığını sö
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, terör rejimi israil vatandaşlarının Türkiye`de arazi satın almasında bir kısıtlama ve yaptırım olmadığını, 97 israil vatandaşına ait İ
AK Parti İstanbul Milletvekilleri Burhan Kuzu ve Metin Külünk bu sorunun cevabını AjansHaber’e verdi.
Halep'te savaşan mücahid komutanlar, Halep'in düşmesi halinde devrimin de düşeceğini söylüyor. 200 binden fazla sivili katleden Esed rejimi, Halep'te başarılı olursa, 4 yıldır uğruna sa