Irak Parlamentosu’nun görevine son verdiği Musul Valisi Nuceyfi ile son gelişmeleri konuştuk. Sünni lider görevden alınmasını "Beni görevden uzaklaştıranlar, ülkeyi sınırdaş bir devle
Hindistan'da akşam namazı kılındığı sırada cami ve çevredeki Müslümanlara ait evler ateşe verildi. 150 aile evsiz kaldı.
Hakan Albayrak, 7 Haziran seçimlerinde İslamcıların AK Parti'ye neden oy vermesi gerektiğini kaleme aldı...
Hamas hareketinin önde gelen isimlerinden Mahmud ez-Zehhar, Türkiye'nin, Ortadoğu ve dünyadaki tarihi rolünden vazgeçmediğini belirtti.
Irak’ın başkenti Bağdat’ta Babil ve Cristal otellerinin otoparklarına bombalı araçlarla saldırı düzenlendi. Saldırılarda en az 10 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
Anayasa Mahkemesi, Gezi eylemleri sırasında Kadıköy'de bir eğlence merkezinin önünde hayatını kaybeden şahsın, polisin kullandığı gaz nedeniye öldüğüne dair yeterli delil olmadığı
Soma'da aralarında madenci ailelerinin de bulunduğu bazı müşterilerin hesaplarını boşaltan bankacı hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Irak'taki Türkmen kenti Tuzhurmatu'da şiddet yeniden alevlendi. Çarşamba günü silahlı saldırı ve kundaklama olaylarında 2 Türkmen hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Savcı Kiraz'ın, DHKP-C tarafından çekilen, şakağına silah dayalı fotoğrafını Twitter üzerinden yayınlayan ve örgüt propagandası yapmakla suçlanan dört gazeteciye soruşturma başlat�
Irak'ta ABD öncülüğündeki koalisyon ve güvenlik güçlerinin IŞİD'e yönelik operasyonlarında, örgüt militanı 121 kişinin öldürüldüğü, 28'inin yaralandığı açıklandı.
İran sınırındaki Keleşin bölgesine üs kurmak isteyen İran Kürdistan Demokrat Partisi’ne (İ-KDP) bağlı peşmergelerle PKK arasındaki çatışmanın ardından taraflar masaya oturdu. İki
Iraklı Şii lider Mukteda Sadr, Şii milislerin 'Anbar operasyonu' için kullandığı 'Emrindeyiz Ey Hüseyin' ismini eleştirdi ve yeni isim önerdi: "Emrindeyiz ey Anbar"
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 7 Haziran'da yapılacak seçimler için geçerli yasaklar yarın itibaren başlıyor.
Beyaz Saray yönetimi, ABD Savunma Bakanı Ashton Carter’ın Ramadi kentinin IŞİD'in kontrolüne geçmesi hakkında Irak ordusuna getirdiği eleştirilerin arkasında dururken, Beyaz Saray Sözcüs
Bakan Nabi Avcı,Erdoğan'ın 'Sürprizlerle dolu bir seçim olacak' sözlerine dair, kendisinin de sürprizler beklediğini söyledi.