İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na Metrobüs ile geçenler bir sürprizle karşılaştı.
Yenişafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında cemaate yönelik operasyonu kaleme aldı...
Türkiye için 3 kritik tarih. Biri Abdullah Öcalan, biri Fethullah Gülen bir diğeri ise Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili...
Ekrem Dumanlı, çıktıktan sonra ilk görüşeceği kişilerden birinin Ahmet Şık olacağını belirtmişti, Şık ise Dumanlı ile görüşmeyi düşünmediğini açıkladı.
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait uçaklar, işgal altındaki Musul'un Şengal ilçesine gitmekte olan uzun bir IŞİD konvoyunu ortadan kaldırdı.
Sürücü Kursları Konfederasyonu Genel Başkanı Mesut Uçan, son günlerde basında yer alan 'sürücü sertifikalarının 31 Aralık 2014 tarihine kadar sürücü belgesine dönüştürülmesi ger
Gülen Cemaati’ne yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı olan 31 kişiden 11’i serbest bırakıldı. Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca sağlık kontrolünden geçirildi.
Mardin'in Midyat ilçesinde uygulanacak, 'O Köy Artık Uzak Değil' projesi ile öğretmenlerin her ay maaşından 10 lira katkı sunması ile toplanacak bağışlarla 44 köy okulundaki ihtiyaç sah
Adana ve Hatay'da MİT'e ait tırların durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında 19 şüpheli hakkında daha kamu davası açıldığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜPRAŞ tesislerinin açılışında ve ardından da TÜBİTAK’ta konuştu. AB’nin, paralel örgüte yönelik operasyon sonrası takındığı tavrı eleştiren Erdoğan,
Paralel çeteye yapılan 14 Aralık operasyonunu ağız birliği yapmışcasına 'faşizm' diye karalayan paralel yapı yandaşlarına Cumhuriyet Savcısı ders gibi yanıt verdi.
Peşaver'deki bir askeri okula saldıran silahlı kişilerin çok sayıda öğrenciyi rehin aldığı, güvenlik güçlerince kurtarma operasyonu başlatıldığı bildirildi.
Yakın zamana kadar Gülen Cemaati’nin etkili isimlerinden biri olan Hüseyin Gülerce, Cemaat’i ve Fethullah Gülen’i ağır şekilde eleştirdi. "Beni itirafçı kabul ediyorsalar demek ki Cemaat
Almanya'da PEGIDA adlı hareketin düzenlediği yabancı ve İslam karşıtı gösteri, aynı ülkede binlerce kişinin katıldığı karşıt eylemle protesto edildi.
Mısır'de Mursi ve 35 kişinin yargılandığı davada savunma heyeti, sanıklar hakkındaki suçlamaları "tutarsız" oldukları gerekçesiyle reddetti.