İtalya'da bir Mısır vatandaşının ölü bulunduğu bildirildi. Geçtiğimiz aylarda da İtalyan öğrenci Giulio Regeni Mısır'da öldürülmüş ve işkence iddiaları sebebiyle Mısır-İtalya
Gökbilimciler, dünyadan 40 ışık yılı uzaklıktaki bir ultrasoğuk cüce (sönük ışıklı) yıldızın yörüngesinde Dünya büyüklüğünde 3 gezegen keşfetti.
Nurettin Demirtaş, PKK'lı canlı bombayı Yunan mitolojisinde tanrısal kuvveti olduğuna inanılan Herakles'e benzetti.
Merkel, sığınmacı krizine ilişkin ''Bazı ülkelerin ‘Müslümanlar ülkemize giremez’ demesini hoş bulmuyorum. Bu benim açımdan olamaz'' dedi.
IŞİD'in Suriye'den Kilis Öncü Hudut Karakolu sorumluluk bölgesine akşam saatlerinde attığı dört roket, karakol binası dışında boş araziye düştü. Roketlerin atıldığı Turkuman Bari
Uluslararası Şeffaflık Örgütü, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki hükümetlerin, vatandaşlarına baskı yapmaya devam ederken yolsuzluğu durdurmada başarısız olduğunu bildirdi.
Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, altının son birkaç aydır tarihinin en hareketli dönemini yaşadığını söyledi.
Hindistan'da bir bebek deniz kızı gibi bacakları birbirine yapışık olarak dünyaya geldi.
Dresden Sulh Ceza Mahkemesi, "Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar" (PEGIDA) hareketinin kurucusu Lutz Bachmann'ı Müslümanları aşağılamak ve kışkırtıcılık yapmak s
MHP'de kongreyle ilgili farkı mahkemelerce alınan kararların ortaya çıkardığı düğümü çözecek temyiz süreci başlatıldı. Yargıtay 18. Hukuk Dairesi temyiz başvuru dosyasını 9624 nu
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yeni bir açıklama yayınladı.
Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında doktorların da bulunduğu 36 sağlık çalışanının,9 ölüyü hastanede ameliyat etmiş gibi evrak düzenleyip devleti do
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Halep'te yakın bir zamanda ateşkes sağlanmasını umduğunu söyledi.
Enerji Yatırımcıları Derneği Başkanı Mario Diel “Doğalgaz, petrol ve yenilenebilir enerji için Türk ortaklarla çalışın” dedi.
Ermenistan hükümetinin 5 Mayıs'ta Dağlık Karabağ'ın bağımsızlığının tanınmasını öngören yasa tasarısını gündeme alacağı belirtildi.