Fransa'da Calais Belediye Başkanı Bouchart, bölgede 'Jungle' olarak adlandırılan sığınmacı kampının kuzey kısmının tamamen kapatılacağını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Gazze'ye Kurban Bayramı'ndan önce bir geminin daha gideceğini açıkladı.
Türkiye'nin İran'a açılan en önemli sınır kapısı Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı terör tehdidi nedeniyle kapatıldı.
ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ile ilgili yapılan anketlerde, Amerikalı gençlerin üçte ikisinin Trump'ı ırkçı olarak gördüğü ortaya çıktı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beyşehir'de 1'i Suriyeli 2 kişinin öldüğü kavgayla ilgili olarak, 'Suriyeliler üzerinden provokasyon yapmak isteyen, puslu havaları seven bazı çakal
Ölü olarak ele geçirilen DAEŞ'in elebaşlarından Yunus Durmaz'ın bilgisayarındaki araştırmaları tamamlandı. Durmaz'ın teröristlere yakalanmamaları için taktikler verdiği ortaya çıkt�
İsrail'de bir gazeteci, ülkenin en önemli havalimanı Ben Gurion'un güvenlik açıklarıyla dolu olduğunu ortaya çıkardı.
CHP İzmir İl Kadın Kolları, il ve ilçe müftülüklerine resmi nikah kıyma yetkisi verilmesine karşı imza kampanyası başlattı.
Suriye'de Rusya destekli operasyonlarla sivilleri katleden Beşşar Esed, gerçekleştirdiği katliamlar için 'cani değil vatanseverim' dedi.
Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) uzmanı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Batı ülkelerinin gelişmesinde göçmenlerin rolünün çok önemli olduğuna işaret ederek, mülte
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Suriye sınırından Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 122 Iraklı yakalandı.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 'Suriyelilere TOKİ'den ücretsiz ev imkanı sağlanacak mı?' sorusuna 'Ücretsiz konut diye bir uygulama söz konusu değil' dedi.
Mahkeme, Şanlıurfa Ceylanpınar’da uyurken evine isabet eden havan mermisiyle hayatını kaybeden İdris Akgül’ün ailesine toplam 365 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.
Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Erdoğan'a göre, Suriyelilere vatandaşlık verileceği açıklaması, Türkiye'nin sonunda gerçekle yüzl
İsrail’e ait savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nin doğusundaki tarım arazilerine yarım saat arayla 2 hava saldırısı düzenlediği bildirildi.