Adana'nın Aladağ ilçesinde geçen yıl 29 Kasım'da 10'u öğrenci 12 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda öğrencinin yaralandığı yangınla ilgili yurt müdürünün de aralarında bu
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma alanlarında kurulan kan bağışı merkezleri vatandaşların akınına uğradı.
Türk bilim insanları, geliştirdikleri bu teknolojinin vücut hareketlerini ölçtüğünü anlattı.
İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasına (Brexit) ilişkin müzakerelerin ikinci turu Brüksel'de başladı.
Ayyıldız Tim adlı hacker grubu 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili skandal bir mesaj yayınlayan Abdüllatif Şener'in Twiter hesabını ele geçirdi.
15 Temmuz'daki kanlı darbe girişimini değerlendiren eski askeri savcı Üçok, "Başarılı olsaydı Türkiye parçalanacaktı" dedi.
85 Yahudi yerleşimci işgal polisinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.
HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Türkiye'nin olası Afrin harekatı öncesi PKK-YPG'den aşağılık bir hamle geldi... Terör örgütü bölgede Afrin ilçe merkezine zorunlu göç başlattı... 70 bin nüfuslu ilçede sivil sayıs
Eyüp'te cami bahçesine maytap atan kişileri uyaran imam ve kardeşi darbedildi. İmam kendisine sela okuduğu için saldırıldığını söyledi.
İngiliz Times gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu, bundan sonra daha fazla sokak protestosu yapacaklarını açıkladı.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Nasreddin Hoca figürünün ve isminin izinsiz kullanımının önüne geçmek için patent alacağız” dedi.
“Bu yaptığımı kendime hiç yakıştıramadım” dedi oturanlardan biri içtenlikle. “Şanslısın, yaptığı şeylerin kendine yakışıp yakışmadığına bakan insanların sayısı çok azal
Gezi'nin İmamı İhsan Eliaçık, 15 Temmuz'da 90 bin camide okunan selaları hazmedemedi.
Denilir ki, Benî Umeyye (Emevîler) döneminin zulümlerine karşı çetin mücadeleler verenlerden bazı seçkin kişiler, Abbasîler iktidara gelince ideallerinin gerçekleşeceğini beklerken, ar