Başbakan Yıldırım, Hakkari'de teröristler tarafından evinden alınarak şehit edilen Sami Çiftçi'nin babası Selim Çiftçi'ye, başsağlığı dileklerini iletti.
Irak Meclis Başkanı Cuburi, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine ilişkin, "Mescid-i Aksa ve Hristiyan kutsallarına karşı yapılan bu en kötü ihlale karşı Filistin halkı ve hük�
Filistin Devlet Başkanı Abbas, 'Mescid-i Aksa'nın kapılarında elektronik metal arama dedektörlerinin kurulmasına izin vermeyeceğiz. Aksa üzerindeki egemenlik hakkı bizimdir. Aksa'yı bizim i
Türkiye'deki Yahudi toplumu, Kudüs'teki gerilimin ardından yaşanan Sinagog protestolarına tepki gösterdi.
ABD Başkanı Donald Trump 12.9 milyar dolarlık en yeni savaş gemisini büyük bir gövde gösterisiyle dünyaya haykırdı. Trump, ABD'nin en yeni en büyük ve son teknoloji ürünleriyle donatıl
Takım elbiseyle görmeye alıştığımız MHP Lideri, eşofmanlarıyla vatandaşlarla sohbet ederken görüntülendi.
İran, ABD Başkanı Trump’ın bu ülkedeki üç vatandaşının serbest bırakılması talebini yanıtsız bırakırken, ABD’de tutuklu İranlıların serbest bırakılmasını istedi.
Ağrı ve Erzincan'da Afganistan, Bangladeş ve Pakistan uyruklu 223 kaçak yakalandı. Erzincan'da arızalanan otobüste 103 kişi, Ağrı'da ise 120 kişi yakalandı
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, memleketi Ordu'daki şenlik alanında geldi. Kurtulmuş protokolde iken kavga çıktı.
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Çalca Köyü Güvenli Mezrası'nda PKK'lı teröristler tarafından evinden alınan, evli ve 3 çocuk babası Sami Çifçi, silahla vurularak şehit edildi.
Ankara'da Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın serbest bırakılması için eylem yapan gruba polis müdahale etti, 47 kişi gözaltına alındı.
Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nas evinde kalp krizi geçirdi. Nas, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Adana'da, Dikey Geçiş Sınavı'na 'Hero' yazılı tişörtle giren kişi gözaltına alındı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, Katar'ın terörle ve terörizmin finansmanıyla mücadele kapsamında attığı adımları memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.
Şehit Ömer Halisdemir'in habercisi, er Ahmet Bozseki, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı. Halisdemir'in kendilerine, "Siz makamın ön tarafına gelmeyin" dediğini aktaran Bozseki, "Bunu bizi