Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fatih Camii'nde sela okuyan imam Yılmaz Ayazoğlu'nu dövdükleri iddiasıyla yargılanan 60 yaşındaki Cafer Ş. ve oğlu 25 yaş�
Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Bu sabah Halep’in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri ile geldi. Diğer taraftan Halep’in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'deki bir cami içinde patlama meydana geldi. Şu ana kadar en az 30 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Tutuklu yargılanan Semih Özakça'nın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi. Aynı davada yargılanan Nuriye Gülmen’in ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener yeni partisinin 25 Ekim'de kurulacağını açıkladı.
Columbia Üniversitesi Prof. Dr. Abraham Wagner, emekli Korgeneral Michael Flynn'in Gülen ve Usame bin Ladin'i benzetmesine destek verdi.
AB Komisyonu Başkanı Juncker yaptığı açıklamada Türkiye'ye ödenen fonlarda kesinti olmayacağını belirtti.
Irak'ta Şii lider Mukteda es-Sadr'ın, kendisine bağlı Seraya es-Selam'a (Barış Tugayları) güvenliğin artırılmasında yardımcı olmak için Kerkük'e yönelmeleri talimatı verdiği bildiri
Irak'ta Kerkük'ün kuzey batısında bulunan noktada Peşmerge ile Irak güçleri arasında çatışma çıktı. Geri çekilen Peşmergeler, Irak ordusunun Erbil'e ilerleyişini durdurmak için Küç
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe: "Görevimize devam ediyoruz." dedi.
Pentagon Sözcüsü White, PKK elebaşı Öcalan’ın posterinin Rakka'daki meydana asılmasına ilişkin soruya, "SDG ile çalışıyoruz" cevabını verdi.
Irak ordusunun Kerkük'teki operasyonları sürerken ve bağımsızlık referandumu sonrası bölgede gerginlik devam ederken Rusya'dan petrol hamlesi geldi. Rusya Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a hatalı tedavi uygulanmış olabileceği iddiasını köşesine taşıdı.
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü(OECD) "Daha uzun yaşam, hayatın bir noktasında işsiz kalma ve daha düşük gelir anlamına geliyor" uyarısı yaptı.