Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da katıldığı ‘Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği Sertifikalı Tohumluk İstişare
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Şehir ve STK Zirvesi'nde konuşuyor. Şehirleşme hakkında belediye başkanlarına seslenen Erdoğan "İstanbul'a ihanet ettik, ben de bundan sorumluyum" dedi.
Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün kuzeydoğusunda yer alan Şuvan kasabasında kontrolü sağladıktan sonra, petrol kuyusunun yer aldığı Tak Tak kasabasına yöneldiği bilgisi verildi.
Daha önce 3 günde Türkiye'ye vize veren AB ülkeleri bugünden itibaren bunu 21 iş gününe çıkarttığı iddia edildi.
Madrid yönetimi Katalonya gündemi ile ilgili olağanüstü toplandı. İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, kabine üyeleriyle yaptığı olağanüstü toplantının ardından Katalonya'nın özerkli�
Mısır'ın Gize kentinde düzenlenen bir operasyon sırasında, polis ile protestocu grup arasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren polislerin sayısı 52'ye yükseldi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Şırnak'taki Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nın şu anda açık olduğnu belirterek, 'Gelişmelere göre her an Habur'u kapatabiliriz' dedi.
Bazı internet sitelerinde Kadir Mısıroğlu'nun hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Mısıroğlu'nun yakınları tarafından bu iddia yalanlandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, istifası istenen 3 belediye başkanının görevi devretmemeleri halinde, gereğinin yapılacağını ancak konunun o noktaya geleceğini düşünme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rakka'da Öcalan posteri açılmasını kınayan ABD Savunma Bakanlığı'na tepki gösterdi. "Mızrak çuvala sığmıyor" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Fırat Üniversitesi akademik yıl açılışı ve Fahri Doktora Tevcih töreninde konuştu. Yıldırım 2018 yılında öğrencilerin burs miktarının 470 lira olacağ�
25 Ağustos'tan bu yana Myanmar ordusu ve fanatik Budist çeteler tarafından Müslümanlara yönelik şiddetle gündeme gelen Myanmar'a komşusu Çin'den destek geldi.
İsrail ordusunun, Suriye'nin Kuneytra bölgesinde bulunan rejim güçlerine ait üç askeri noktayı vurduğu bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası Medeniyet Şurası'nda konuşuyor. Erdoğan, "Sayın Trump bana göre medeniyet olayını şekil olarak değerlendiren bir tipoloji. Farklı düşünce anlayış
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifalarını istediği isimler arasında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yakın çevresi 'Başkan'