NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "(NATO skandalı) Yetkililerim Norveçli yetkililerde temas halinde. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı, o personelin görevden alındığı bana iletildi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Polonya'ya Patriot 3 konfigürasyonuna sahip Birleşik Hava ve Füze Savunma Harp Komuta Sistemi ile modernize edilmiş sensor ve bileşenleri için 10 milyar 500 milyon
Bilim insanları omurilik hasarının tedavisi için büyük bir adım attı. Belden aşağısı felç olan farelere yerleştirilen kök hücre sayesinde hayvanlar yardım olmaksız yürümeyi başard
Dört haftadır koalisyon görüşmeleri yapan ve herhangi bir neticeye varamayan Alman siyasi partilerine halkının güveni azaldı. Alman kamu televizyonu ZDF’nin politika barometresine göre Alma
İsveç'in Blekinge bölgesindeki Karlskrona kentinde Boşnaklara ait İslam Kültür Derneğinin minareli camisinde beş vakit hoparlörle ezan okunmasına çıktı. İlk hoparlörle ezanı cuma nama
Kuzey Irak'ın Serabatin bölgesinde 2 askerin şehit edilmesi olayının failleri olduğu belirlenen 3 PKK'lı düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
Ankara Başsavcılığı, NATO'nun Norveç'teki Trident Javelin tatbikatındaki skandal sebebiyle soruşturma başlattı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Zarrab ile ilgli, 'Ev hapsinde mi yoksa cezaevinde mi veya başka bir yerde mi bilmiyoruz. Bizimle paylaşmadılar' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019’a hep beraber inşallah farklı yürüyeceğiz. 2019’un Mart'ında ve Kasım'ında inşallah Türkiye genelinde bir siyasi reformu sizlerle beraber gerçekleştirece�
Norveç Savunma Bakanı Jensen, NATO'nun Norveç'teki Trident Javelin tatbikatındaki skandal nedeniyle Türkiye'den özür diledi.
Rusya, Rus Tu-22M3 tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı Ebu Kemal yakınında bulunan terör örgütü IŞİD mevzilerini bombaladığını bildirdi.
OHAL kapsamında çıkartılan KHK ile kamu görevinden ihraç edildikten sonra işlerine dönmek amacıyla açlık grevi yapan Gülmen ile Özakça'nın davasında esas hakkındaki mütalaa açıklan
Amasya merkezli 13 ildeki soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin "Amasya askeri mahrem imam sorumlusu" ile "askeriyeden sorumlu 3 mahrem imamı", çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7051, 7052, 7053, 7054, 7055, 7056, 7057, 7058, 7059 ve 7060 sayılı kanunları onayladı.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde imamlık yapan kişiyi telefonla arayıp bankadan kredi çektirerek dolandıran şüpheli, Şanlıurfa'daki banka şubesinde yakalandı.