Suriye rejiminin vurarak düşürdüğü İsrail’e ait F-16 uçağının ardından Ürdün’nün kuzeyine bir füzenin düştüğü açıklandı.
Partisinin İstanbul İl İstişare Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir helikopterimizin bugün düşürüldüğünü açıkladı.
Terör devleti İsrail'in terörist ordusunun sözcüsü Jonathan Conricus, İsrail'e ait savaş uçağının düşürülmesine ilişkin ülkesinin gerilimi arttırmak istemediğini ancak ağır bedel
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) geçen hafta gerçekleştirilen toplantısında ele alınan rapor, Adnan Oktar'ın yayınlarındaki "kadın-din istismarı" gerçeğini de gözler önüne s
Suriye tarafından İsrail F-16'sının düşürülmesinin ardından bölgede tansiyon yükseldi. Kuzey hava sahasını kapatan İsrail Şam'a hava saldırıları düzenlemeye başladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınırlarımızdaki terör koridorunu engellemek için başlattığı, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) destekli Zeytin Dalı Harekatı'nda öldürülen terörist sayısı
Suriye'ye saldırı düzenlerken uçaksavarlar tarafından hedef alınıp düşen İsrail savaş uçağından kurtulan iki pilottan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
2. Abdülhamid Han, Sultan 2. Mahmud ve Sultan Abdülaziz ile 19 hanedanın medfun olduğu Sultanahmet'teki türbe restorasyondan kapılarını açtı.
Amerikan savaş uçaklarının Suriye ordu birlikleri ve Hizbullah milislerini vurduğu saldırıda, General Haydar'ın da öldüğü açıklandı.
Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, ''Gelin şuna karar verelim; biz Afrin'de PKK ile mi mücadele ediyoruz? Biz PKK'ya terör operasyonu yapıyoruz, ama yedi düvelle savaşıyoruz. İşin do
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerilerin tarihi toprağı olan Erivan'a dönüşün siyasi ve stratejik bir hedef olduğunu belirtti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İzmir'deki Deniz Kuvvetleri Gözetleme Koordinasyon Merkezi'nde, Doğu Akdeniz ve Ege Denizi'nde görev yapan gemilerin komutanlarıyla bağlantı kurdu v
Hakkari Şemdinli'deki operasyonda bir kadın PKK'lı etkisiz hale getirildi, silah ve mühimmat ele geçirildi.
Suudi Arabistan, Suriye'de Beşşar Esed rejiminin Doğu Guta bölgesine düzenlediği saldırıları kınadı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir konvoy, Astana anlaşmaları çerçevesinde İdlib gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak ateşkes gözlem noktası için bölgeye ulaştı.