İstanbul Beyoğlu'da gözaltına alınan yazar İhsan Eliaçık'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi serbest bırakıldı.
Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar, YSK'nin seçimleri iptal kararı ardından açıklama yaptı.
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi 23 Haziran'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu ülkede şehadeti göze almış 82 milyon vatandaşımız olduğu müddetçe hiçbir alçak topraklarımızı kirletemeyecektir.' dedi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP'li bazı yöneticiler ve gazeteci Fatih Portakal'ın 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik' ifadesini dille
Diyanet isleri Eski Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez Hocamızdan ;
Oruç, hiç gecikmeden, yolunu şaşırmadan, tam saatinde, dinç ve genç, tarihin dinamizmini de özünde gaybın bir üfleyişi gibi taşıyarak geldi. Mademki geldi, onu iyi tanımak gerek.
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'na katıldı.
Ramazanın ilk teravih namazını Tuzla Aydınlı Mahallesi'ndeki Şehit Ömer Öner Camisi'nde kılan Binali Yıldırım, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan geçen ay kurduğu Yeniden Refah Partisi’nin başında iktidara yönelik Erbakan “Adalet mekanizması can çekişiyor… Cumhuriyet
Seçimlerin 29 Nisan'da başlayan dördüncü aşaması tamamlandı. Yaklaşık 85 milyon seçmen parlamentonun alt kanadı Lok Sabha'daki 543 sandalyenin 72'sini belirlemek için oy kullandı- Seçim
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar sonucunda şehit olan Filistinli sayısı 17'ye yükselirken, AB, Gazze'den İsrail'e yönelik roket atışlarının acilen sonlandırılması çağrıs�
Şırnak bölgesinde süren operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu bildirildi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, Gazze Şeridi'nde 17 Filistinlinin şehit edildiği İsrail saldırılarını kınadı.