Fransa'nın Başkenti Paris'te 6 okul boşaltıldıktan sonra bomba imha ekipleri tarafından arandığı bildirildi.
İran'da, 26 Şubat'ta yapılacak Uzmanlar Meclisi ve İran Meclisi seçimlerini Kürt muhaliflerin boykot edeceği bildirildi.
Irak-Türkiye hattından dünya piyasalarına aktarılan petrolün miktarı, önceki yıla oranla yaklaşık yüzde 300 artış gösterdi.
Cenevre görüşmelerine katılmaları için ABD’nin baskı uyguladığını söyleyen Riyad merkezli Suriyeli muhalifler, toplantıya katılıp katılmama kararını almak üzere bugün Riyad’da bi
Aydının Didim İlçesi'nden Yunan adalarına geçmek için yola çıkan mültecilerin içinde bulunduğu tekne, Ege Denizi'nde battı. İlk belirlemelere göre 5 mülteci hayatını kaybetti.
Giresun'da yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvuran 18 kişiden 7'sine H1N1 tanısı konulduğu öğrenildi.
İran'ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli, 'Suriye'de bir devlet var. Bu güçlenir desteklenirse bu gruplarda otomatik olarak etkisiz hale gelir.' dedi.
Rusya'nın 30 Eylül 2015'ten itibaren düzenlediği ve yaklaşık 4 aydır sürdürdüğü hava saldırılarında bin 815 savunmasız sivil yaşamını yitirdi.
Moldova'da geçen hafta kurulan hükümetin istifasını talep eden muhalefetin Putin'den destek ve emir aldığı belirtildi.
BBP ve Saadet Partisi, hazine yardımı için yaptığı başvuru iptal edildi.
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, belirsizlik azalana kadar günlük likidite politikasıyla ayarlama yapmanın daha doğru olacağını belirterek, 'Tek faize geçmek için henüz erken' de
Suriye'nin iç kesimlerindeki Humus kentinde bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Meclis Savunma Komisyonu Başkanı Faruk Özlü, daha önce füze savunma sistemini yapamayacaklarını söyleyen yerli firmaların, geçen zamanda elde ettikleri tecrübelerle “2006’da yapamazdık
İki parlamentoya bölünen Libya'da Tobruk Temsilciler Meclisi, geçen hafta kurulan ulusal mutabakat hükümetine güven oyu vermedi. Parlamentodaki 104 vekilden 89'u birlik hükümetine 'Hayır' de
CNN Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de sözde akademisyenlerin hendeği, terörü destekleyen bildirisi konuşuldu.